Végre! Katalin ismét felvette álomruháját

Forrás: AFP, Northfoto -
fashion week Katalin hercegné ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő aztán nem arról híres, hogy egy ruhát csak egyszer viselne. 

Vilmos herceg neje 2011-ben, nem sokkal az esküvője után már viselte ezt a púderszínű Jenny Packham-kreációt - akkor mindenki ódákat zengett a hercegnő megjelenéséről. Azóta is ott volt ez a darab a kedvenc "katalinos" ruháink között, és örülünk, hogy végre ismét erre voksolt a kétgyermekes édesanya.

Katalin hercegné a Jenny Packham által tervezett ruhában 2011-ben (balra) és 2016-ban (jobbra) Forrás: AFP, Northfoto

Katalin ezúttal egy exluzív vacsorára volt hivatalos, ott viselte a méredrága darabot, most azonban apró kontyba tűzette tincseit. Hiheteten, de közel 6 év és két lurkó után is mesésen áll rajta ez a darab. Genetika vagy önsanyargató diéta? Nem tudjuk biztosan, mindenesetre irigykedünk a szuperkarcsú hercegnőre!

Királyi módon mulat Vajna Timi: az ascoti derbire Katalin hercegné kalapját vette felhttp://www.life.hu/trend/20160617-igy-mulat-vajna-timi-az-ascoti-derbin.htmlAz üzletasszony gyönyörű kalapja egyenesen kötelező viselet a derbin, ahol a fejfedőknek mindig fontosabb szerep jutott, mint a versenynek. Ez a darab azonban azért is különleges, mert csaknem pontosan olyan, mint amilyet a napokban Katalin hercegné viselt. Trend--Katalint majmolja a fiatal lány - minden pénzét erre költihttp://www.life.hu/trend/20160615-katalin-hercegne-vilmos-herceg-felesege-stilusat-utanozza-egy-fiatal-lany.htmlMi is imádjuk Katalin hercegnő stílusát, és néha-néha szívesen lopunk tőle ötleteket, hiszen ő csillagos ötösre vizsgázhatna eleganciából. Egy fiatal amerikai lány azonban ennél sokkal messzebbre ment. Trend--Katalin hercegnő ledobta a kabátot és piros menyecskévé változotthttp://www.life.hu/trend/20160313-igy-fest-katalin-hercegno-tavaszias-ruhaja.htmlLélegzetelállítóan gyönyörű, fenséges, klasszikus, időtlen, és jelzi, hogy igen, itt a tavasz! Ezek jutottak eszünkbe először, amikor megláttuk Katalin hercegnő piros-fehér kockás ruháját. Trend--Tréningruhában a hercegné - Így még soha nem láthattad Katalinthttp://www.life.hu/trend/20160225-katalin-hercegne-treningruhaban-teniszezett-skocia-fovarosaban.htmlKatalin hercegné Skócia fővárosában, az egyik középiskolában vett részt egy tenisztornán, ahol ő is ütőt ragadott. Trend--Nekimentek az állatvédők Katalin hercegnénekhttp://www.life.hu/trend/20160311-katalin-hercegnenek-nekimentek-az-allatvedok-a-kesztyujet-diszito-szorme-miatt.htmlValószínűleg a hercegné sem sejtette, hogy ekkora port kavar legutóbbi, síelése alatt készült fényképeivel. Trend--Hajcsavarókkal a fején érkezett a Vogue fotózásra Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20160504-katalin-hercegne-hajcsavarokkal-a-hajaban-erkezett-a-vogue-fotozasra.htmlA magazin szerkesztői szerint Katalin igazi profiként viselkedett a divatanyag készítésekor, és mindenkit levett a lábáról természetességével. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.