Jennifer Aniston New York-ban sétáltatta meg mellbimbóit

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com -
melltartó nélkül melltartó Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Aniston nem elkötelezett híve a melltartó viselésének - a minap New York-nak mutatta meg tökéletes melleit. 

A sztárvilág körében egyre inkább hódít a melltartó mellőzése. A napokban Kendall Jenner mászkált a ruhadarab nélkül, most pedig a nála több, mint kétszerannyi idős, de még mindig tökéletes mellű Jennifer Anistont kapták lencsevére New York-ban.

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Meg kell hagyni, remek formában van a színésznő, ami nem is csoda, hiszen most tért vissza luxusnyaralásáról: a világsztár a férjével a Bahamákon pihent. Az utóbbi hetekben elindult pletykáknak is úgy fest, vége szakadt - korábban ugyanis arról írtak a magazinok, hogy a színésznő állapotos, ezért volt a bikinis fotókon apró pocakja.

Nos, úgy tűnik, ebből egyelőre semmi sem igaz, az viszont feltűnt nekünk, hogy Jen kisméretű mellei lényegesen nagyobbak lettek. Talán egy jó sebésznek köszönheti a szuper cickókat? Netán mégiscsak babát vár? Mert mint tudjuk, a terhesség elején az elsők között duzzadhatnak meg a mellek...Alig várjuk, hogy megtudjuk, mi az igazság!

Life.hu-tipp

Te is ismered az érzést, amikor egy hosszú nap után otthon végre leveheted a melltartódat? Vagy azt, amikor a nyári forróságban alig várod, hogy megszabadulhass a szorításából? Olvasd el egy kis mellű lány vallomását, aki örökre felhagyott a melltartóba csomagolt élettel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.