A kép, amit vártunk: megmutatta szülés utáni testét Csobot Adél

Csobot Adél szülés énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak olyan mázlisták, akik képtelenek meghízni, és vannak a még mázlistábbak, mint Csobot Adél, akin egy gramm plusz sem marad szülés után. 

Az énekesnő a közösségi oldalán mutatta meg, miként fest most. Irigykedünk.

Ezeknek a nőknek a legalacsonyabb az önbizalma: 80 százalék gyűlöli a testéthttp://www.life.hu/trend/20160702-a-brit-nok-onbizalma-a-legalacsonyabb-80-szazalek-gyuloli-a-testet.htmlEgy friss kutatás szerint a brit nők azok, akik a világon a legkevésbé elégedettek a külsejükkel: konkrétan 80 százalékuknak nem tetszik az, amit a tükörben látnak.Trend--Sosem látott fotón Diana hercegnő menyasszonyi ruhájahttp://www.life.hu/trend/20160702-sosem-latott-foton-diana-hercegno-menyasszonyi-ruhaja.htmlDiana hercegnő eleganciáját, visszafogott, klasszikus stílusát a mai napig csodáljuk. Az esküvői ruhájában azonban olyan volt a hercegnő, mintha egy tündérmeséből lépett volna lépett volna ki. TrendAFPÉgig érő lábakat villantott Vajna Timihttp://www.life.hu/trend/20160626-egig-ero-labakat-villantott-vajna-timi.htmlAndy Vajna felesége szexi szuperminiben hergeli Instagramja követőit. TrendOrigoCuki kutya, fura kommentek: Megzavarták Kiss Ramónát napozás közben http://www.life.hu/trend/20160626-megzavartak-kiss-ramonat-napozas-kozben.htmlKidobta magát a napra a Barátok közt színésznője, de a sütkérezésére némi árnyék vetült. Szerencsére csak egy cukorfalat kutyus mászott Ramónára, amit ő - a mosolyából ítélve - annyira nem bánt. TrendOrigoRá sem lehet ismerni Hernádi Judit lányárahttp://www.life.hu/trend/20160630-tarjan-zsofia-hernadi-judit-lanya-a-honeybeast-enekesnoje-uj-frizuraja.htmlHernádi Judit lányát mindenki a Honeybeastből ismeri. Tarján Zsófi anno rövid barna frizurát viselt, ma már rá sem ismerni az énekesnőre, hosszú szőke fürtjeivel. Trend--Így festett 15 évesen a szépségszalonban robotoló Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/trend/20160626-igy-festett-15-evesen-a-szepsegszalonban-robotolo-victoria-beckham.htmlA dúsgazdag híresség modellmunkákkal kezdte a pályafutását, amelyek közül most egy katalógussorozat került elő. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.