Mila Kunis bevállalta: smink nélkül tündököl a címlapon

címlap Mila Kunis smink nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A várandós kismama megmutatta az abszolút természetes oldalát, és mindenféle cicoma nélkül jelent meg egy nagy magazin címlapján.

A közösségi oldalakat egy időben minden híresség smink nélküli fotókkal árasztotta el, és nagyon úgy tűnik, hogy ez az őrület még mindig tartja magát. Most már a magazinok címlapján sem kötelező a több réteg festék, Mila Kunis - aki második gyermekével várandós - is bevállalta, hogy természetesen örökítsék meg a lap számában.

Forrás: Facebook/Glamour

"Nem viselek sminket, és nem mosom a hajam minden nap, de tisztelem azokat, akik képesek 30 vagy 40 perccel korábban kelni azért, hogy kihúzzák a szemüket. Nagyon szép, csak én nem ilyen ember vagyok" - mondta Mila Kunis, aki kapcsolatáról is mesélt. Elmondta, nincs olyan dolog, amit ne tudnának egymásról Ashtonnal. Hozzátette közelebb állnak egymáshoz, mint valaha, ráadásul Ashton nagyon jó társ. Sokat segít Milának, ha pedig akad valami probléma, azt együtt oldják meg - írja a Glamour.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.