Ashton Kutcher terhesség Mila Kunis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg a fél világ azt találgatja, tényleg terhes -e Jennifer Aniston, addig Mila Kuniséknál egészen biztosan igaz a gólyahír. 

Nagy a boldogság Mila Kunis és Ashton Kutcher családjában: a 20 hónapos Wyatt Isabelle után újabb csemetével bővül a família, ezt pedig már hivatalosan is megerősítették a People magazinnak.

Forrás: AFP

Azt egyelőre nem tudni, hogy kisfiú vagy kislány lesz a baba, az azonban biztos, hogy a szülők nagyon boldogok. Mila nemrég egy vele készült interjúban elmondta, mennyire megváltoztatta őt az anyagság. "A 20-as éveimben mindenfelé utazgattam, na persze még fiatal voltam, nem bánok semmit. Igazából azóta tudom, milyen önző voltam, amióta édesanya vagyok. Igyekszem tanulni a mai napig is, hogyan kell ezt csinálni."

Nem terhes, csak jól bevacsorázott - állítja Jennifer Aniston sajtósahttp://www.life.hu/csalad/20160616-jennifer-aniston-szineszno-brad-pitt-exfelesege-allitolag-megsem-terhes.htmlA róla készült legfrissebb fotókon ugyan minden jel arra utalt, hogy babát vár a 47 éves Jennifer Aniston, most mégis úgy fest, nem a baba miatt kerekedik a pocakja. Család--A legszexibb apuka ki más lenne, mint Ryan Gosling?http://www.life.hu/csalad/20160615-ryan-gosling-kislanyaval-ment-setalni-nagyon-szexi-apuka.htmlNa jó, David Beckham még ringbe szállhat, de ma Ryan a győztes! Család--Egy napon, és ugyanabban a kórházban szültek a testvérekhttp://www.life.hu/csalad/20160615-egy-napon-es-ugyanabban-a-korhazban-szultek-a-testverek.htmlA sors különös meglepetést tartogatott a két testvér számára, hiszen egy időben, egy helyen hozták világra a csöppségeiket, ráadásul halvány fogalmuk sem volt róla. CsaládThinkstockA mesék világa - épít vagy kárt okoz?http://www.life.hu/csalad/20160614-a-mesek-vilaga-epit-vagy-kart-okoz-ha-meseken-sztorikon-nevelkednek-a-gyerekek.htmlNálatok is a tévé a legnagyobb mesemondó? A gyerekek minden este kedvenc rajzfilmhősük kalandjaira hajtják álomra a fejüket? Szerinted nem lenne hasznosabb az élő szavas mesemondás? CsaládOrigoDöbbenetes videó: így küzdött az édesanya kislánya elrablása ellenhttp://www.life.hu/csalad/20160613-dobbenetes-video-igy-kuzdott-az-edesanya-kislanya-elrablasa-ellen-floridaban.htmlVásárlás közben próbálta elragadni a 13 éves kislányt anyukája mellől a rabló. Az édesanya a végsőkig harcolt gyermekéért. CsaládThinkstockEgy agyhalott édesanya adott életet az egészséges kisbabájánakhttp://www.life.hu/csalad/20160613-a-negy-honapja-agyhalott-edesanya-egeszseges-csecsemonek-adott-eletet.htmlTeljesen egészséges kisbabának adott életet az az édesanya, aki várandósságának 17. hetében agyvérzést kapott, ezért beállt nála az agyhalál. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.