fesztivalok2016 Tücsi dekoltázs Balaton Sound 2016 villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tücsi brutális dekoltázzsal érkezett a Balaton Soundra, ezért a Life.hu riportete úgy gondolta, rákérdez, szégyenlős-e egyáltalán a műsorvezető. A beszélgetésből az is kiderül, keveredett-e már kellemetlen szituációba Tücsi amiatt, hogy szereti magát extra vonzóvá tenni.

Támogatott tartalom

Tolvai Reni popsija is megérkezett a Balaton Soundrahttp://www.life.hu/sztarok/20160709-tolvai-reni-parjaval-kallay-saunders-andrassal-erkezett-a-balaton-soundra.htmlExkluzív: Interjút adott a Balaton Sound sztárfellépője, Oliver Heldenshttp://www.life.hu/sztarok/20160708-oliver-heldens-tiesto-partfogoltja-exkluziv-interjut-adott.htmlSztárdömping a Balaton Soundon - velük biztosan összefuthatsz!http://www.life.hu/sztarok/20160708-sok-magyar-sztar-kint-van-a-balaton-soundon.htmlTisztességes zavar Budapestországban - Macklemore & Ryan Lewis a Balaton Soundonhttp://www.origo.hu/kultura/fesztival/20160707-tisztesseges-zavar-budapestorszagban-macklemore-ryan-lewis-a-balaton-soundon.htmlDögösen indult a Balaton Soundhttp://www.origo.hu/kultura/percrolpercre/20160706-balaton-sound-elso-nap-elo.htmlMár az elején darabokra zuhansz - indul a Balaton Soundhttp://www.origo.hu/kultura/fesztival/20160706-balaton-sound-elso-nap-beharangozo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.