Chrissy Teigen sellőlánynak öltöztette kisbabáját - tündéri fotó

Forrás: Instagram/John Legend -
Chrissy Teigen sellő kisbaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádja az internet népe Chrissy és John Legend kislányának cukibbnál cukibb képeit. 

A kis Luna áprilisban látta meg a napvilágot, és nem mondhatni, hogy szülei óvnák őt a nyilvánosságtól: a büszke anyuka igen gyakran posztol képeket csemetéjéről.

Forrás: Snapchat/Chrissy Teigen

Chrissy legutóbb kis sellőlánynak öltöztette a babát, aki nem tudni, mennyire élvezte a dolgot. Persze cuki a róla készüt fotó, de azért nem muszáj egy gyerekből már csecsemőként cirkuszi majmot csinálni.

Te mit gondolsz a képről?

Nézd meg Liv Tyler tündéri kisbabáját!http://www.life.hu/csalad/20160711-liv-tyler-megszult-ime-a-kisbaba.htmlA színésznő vasárnap jelentette be az örömhírt. CsaládOrigo5 éves lett David Beckham kislánya - Ennél cukibb fotó ma már nem lesz!http://www.life.hu/csalad/20160710-5-eves-lett-david-beckham-es-victoria-beckham-kislanya-harper.htmlDavid Beckham olyan cuki fotóval köszöntötte kislányát ötödik születésnapján, hogy elolvadunk!CsaládAFPFőhet Stallone feje: a lányai egyszerűen meseszépek!http://www.life.hu/csalad/20160710-sylvester-stallone-lanyai-nagyon-szepek-franciaorszagban-nyaraltak.htmlSylvester Stallone a minap ünnepelte 70. születésnapját, ez alkalomból pedig luxusnyaralásra vitte családját a mesés francia Riviérára. Család--Végre! Megszületett Alanis Morissette kislánya: Íme az első fotó!http://www.life.hu/csalad/20160709-megszuletett-az-enekesno-alanis-morissette-kislanya-foto.htmlMegszületett Alanis Morissette és Mario "Souleye" Treadway kislánya. A kislány a különleges Onyx Solace Morissette-Treadway nevet kapta. Család--Íme, az anyaság valódi oldala - Ettől a fotótól robbant fel az internethttp://www.life.hu/csalad/20160709-amanda-bacon-fotoja-az-anyasagrol-hatalmas-bugyiban-szules-utan.htmlFelrobbant az internet attól a fotótól, amit egy frissen szült anyuka posztolt a Facebookra. Az apa karjában egy édes újszülött fekszik, a lényeg azonban kivételesen nem ez... CsaládOrigoGólyahír! Megszületett Nicky Hilton kislánya, a legkisebb trónörököshttp://www.life.hu/csalad/20160709-megszuletett-nicky-hilton-elso-kislanya-lily-grace-akinek-paris-hilton-a-nagynenje.htmlNicky Hilton életet adott első kislányának, Lily Grace-nek. Ez pedig azt jelenti, hogy a botrényhősnő, Paris, bizony nagynéni és a keresztanyja is lett.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.