fashion week esküvő menyasszony Tilos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nagyban dübörög az esküvőszezon, így ideje átvenni, melyek azok a tiltólistás ruhák, amelyeket semmiképpen ne vegyél fel esküvőre. 

Alapszabály

Az esküvő az ifjú pár nagy napja, ne akard túlöltözni őket. De a másik végletbe se ess, így feltétlenül legyél jól öltözött, hiszen ezzel őket tiszteled meg.

Túl nagy dekoltázs

Talán sokaknak egyértelmű, de a villantásgyanús ruhák nem esküvőre valók. Egyáltalán nem ízléses, és nem is lenne túl kényelmes egész este az figyelni, igazgatni, hogy helyükön vannak-e még a csajok. Ráadásul a menyasszony sem örülne, ha egy méretes dekoltázs ellopná a show-t.

Forrás: Youtube

Túl rövid ruha

A túl rövid ruhára is ugyanez igaz. Egy rossz mozdulat, és az egész násznép megbámulhatja a popsidat. A combközépig érő ruha legyen a legrövidebb, annál kurtábbat semmiképpen ne válassz.

5 sminkbaki, amit semmiképpen ne kövess el az esküvőd napján

Az esküvő minden menyasszony számára az a nap, amikor tökéletesen akar kinézni. Mindannyian mesés ruhát, csodás hajat és gyönyörű sminket szeretnének, és cseppet sem vicces, amikor valami félrecsúszik. Ezért a legjobb, ha minden téren felkészült vagy. Nézzük, mit tehetsz azért, hogy tökéletes legyen az esküvői sminked.

Túl sok kiegészítő

A kiegészítőket is ízlésesen válogasd össze. Egy statement ékszerhez ne vegyél fel mást, az apróságokat viszont halmozhatod, de azért ne ess túlzásba.

Forrás: Dreamstime

Fehér, fekete, igen, nem

Az örök szabályt talán már mindannyian tudjátok: a fehér a menyasszony színe, így nem túl elegáns lépés, ha a násznépből valaki más is fehérbe bújik. De emiatt nem is kell búslakodni, annyi szép pasztellszín van, amiben jól érezheted magad! Mivel a fekete nálunk a gyász színe, ezért ez a szín sem ajánlott. Helyette válassz inkább sötétkéket, amit világos kiegészítőkkel és egy hangsúlyos ékszerrel jól fel tudsz dobni. Sokan a piros ruhákat is a tiltólistás darabok közé sorolják, hiszen hagyományosan ez a menyecskeruha színe.

Forrás: Youtube

Estélyi

Az esküvő természetesen nagy és fontos esemény, de a nagyestélyi nem odavaló. Azzal csak kinevettetnéd magad. Válassz könnyű, elegáns ruhát, amiben jól is érzed magad.

A csipkemániások éve lesz 2016 – Így legyél trendi menyasszony!

Gondoltad volna, hogy az évek óta tartó csipkeőrület még csak most tetőzik? 2016-ban még az eddiginél is több csipkeruhával találkozhatsz a szalonokban, de egyéb izgalmas trendek is várnak rád a következő esküvői szezonban. Nézzük, hogyan lehetsz divatos menyasszony!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.