Új frizurát villantott Tápai Szabina: Nagyon dögös!

frizura Tápai Szabina fonat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű sportolónőnek nincs szüksége fiatalításra, hiszen még csak 30 éves, új frizurájával azonban úgy fest, mint egy huszonéves egyetemista. 

Szabinát általában kiengedett hajjal, vagy egyszerű lófarokban látjuk, most azonban ő is megmutatta, milyen jól áll neki az idei nyár egyik slágerfrizurája, a két fonott copf. Szabina éveket fiatalodott, tényleg úgy fest, mint egy huszonévet csitri. Azt pedig végképp meg nem mondanánk, hogy már egy kisgyermek édesanyja!

A kézilabdázónak idén sem kell a bikinialakjáért aggódnia: pár napja egy apró törülközőben mutatta meg formás idomait, tavaly pedig azt is elárulta,hogy marad csúcsformában.

Szabina ugyanis 20 kilót hízott a terhessége alatt, ám a szoptatás végére a súlyfeleslegtől sikerült megszabadulnia. Utána kezdett csak többet sportolni, de elmesélte azt is, mit és hogyan étkezik, hogy bátran vállalhassa testét bikiniben. Érdemes utána csinálni!

Így lehetsz trendi menyasszony 2016 nyaránhttp://www.life.hu/trend/20160712-ilyen-a-trendi-menyasszonyi-smink-2016-nyaran.html2016-ban az esküvői smink érzékien természetes. A fényes bőrt highlighttal fűszerezzük, az ártatlanság érzékeltetésére lágy, pasztell tekintetet varázsolunk. TrendOrigoÚj külső? Bubifrizurával szelfizett Kylie Jennerhttp://www.life.hu/trend/20160718-kylie-jenner-bubifrizurajat-megmutatta-paroka-vagy-sajat-haj.htmlKylie Jennernek természetesen minden jól áll - nagyon dögösen fest bubifrizurával a celeblány. TrendOrigoDögös! Kulcsár Edina egy perc alatt öltözött át a Magyarország Szépe műsorbanhttp://www.life.hu/trend/20160717-kulcsar-edina-egy-perc-alatt-oltozott-at-a-magyarorszag-szepe-musorban.html2014 nyertes királynője természetesen ott van a Magyarország Szépe döntőjében. Énekelt is, zsűrizik is, és persze sebtiben át is öltözött.TrendFotó: Szabó Gábor - OrigoIlyen betegséget okoz az internet, ha sokat használodhttp://www.life.hu/trend/20160716-a-netfuggok-nagyobb-esellyel-lesznek-influenzasak-internet-betegseg.htmlEgy friss kutatás szerint a netfüggők 30 százalékkal nagyobb eséllyel lesznek influenzásak, mint az átlag. Az állandó online jelenlét ugyanis negatív hatással van az immunrendszerre. TrendOrigoVajna Timi Spanyolországban rázza a rongyothttp://www.life.hu/trend/20160716-vajna-timi-es-baratnoi-bikiniben-tancolnak-egy-hajon-spanyolorszagban-nyaralas.htmlVajna Timi éppen Spanyolországban nyaral, ahogy ez a Instára feltöltött fotóiból is kiderül. Trend--Naomi Campbell még mindig bombázó - Így kell kinézni 46 évesen!http://www.life.hu/trend/20160715-naomi-campbell-46-evesen-meg-mindig-bombazo-a-szupermodell-szexi-foto.htmlA gyönyörű modell nem hagyja, hogy elfeledkezzen róla a sajtó. Mindig talál alkalmat arra, hogy szép idomaival büszkélkedhessen. Legutóbb Ibizán mutatta meg bomba alakját. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.