Jennifer Aniston gyönyörűbb, mint valaha: így napfürdőzik a színésznő

fotó színésznő szexi Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárt több díjjal is jutalmazták a Giffoni Film Fesztiválon, melyet méltóképpen meg is ünnepelt: egy szál bugyiban napozott a barátaival. 

Jennifer kicsit meghosszabította az olasz kiruccanást és barátaival Ravellóban töltött el még pár napot. A gyönyörű időt egy káprázatos hotel medencéje mellett élvezte, melyről természtesen több lesifotó is készült.

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

A világsztárok között nagy divat a monokini, hiszen a gyönyörű ruhák viselése közben furán nézne ki a bikini lenyomata. Aniston végig hason fekve napoztatta tökéletes idomait, sőt még formás fenekét is megvillantotta a napsütésben.

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Meg kell hagyni, remek formában van a színésznő, ami nem is csoda, hiszen most tért vissza luxusnyaralásáról: a világsztár a férjével a Bahamákon pihent. Az utóbbi hetekben elindult pletykáknak is úgy fest, vége szakadt - korábban ugyanis arról írtak a magazinok, hogy a színésznő állapotos, ezért volt a bikinis fotókon apró pocakja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.