Napi cukiság: Beyoncé és kislánya egyforma szettben utaztak Párizsba

fotó Párizs Beyoncé Blue Ivy Carter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár 4 éves kislányával közösen pózolt egyforma Gucci ruhában. Már most látszik, hogy Blue Ivy is igazi díva lesz! 

Beyoncé jelenleg a Formation World Tour keretein belül tartózkodik a divat fővárosában. Az énekesnő éppen a világot járja, de úgy tűnik a sok munka mellett próbál időt szánni a családjára is. Pár napja Párizsba látogattak el, ami szemmel láthatólag megihlette őket: a sztár és kislánya, Blue Ivy egy gyönyörű, türkizkék ruhában tündökölt az Eiffel-torony előtt.

Forrás: Beyoncé

Pózolás ide vagy oda, még mindig úgy gondoljuk, hogy a kislány szülei a lehető legjobban kezelik a sztárcsemete helyzetét, hiszen bár imádják őt, nem kényeztetik el túlságosan. A cukisághoz még hozzá tartozik egy videó is, melyen anya és lánya együtt ropják:

❤️

Beyoncé (@beyonce) által közzétett videó,

Ez a világ legtündéribb ruhatára – Less be a 3 éves György herceg gardróbjába!http://www.life.hu/trend/20160725-less-be-a-3-eves-gyorgy-herceg-gardrobjaba.htmlTradíció, hagyománytisztelet és egy kis csibészség – ez jellemzi György herceg ruhatárát, legalábbis azt a részét, amit a hivatalos programok alatt láthattunk belőle. A kis trónörökös, aki a napokban ünnepelte 3. születésnapját, újra és újra elbűvölt minket a ruhácskáival (is), így itt az ideje számbavenni őket. Trend--Sokkoló celebtrendek 1. rész - A legrémesebb cipők, amiket valaha láttunkhttp://www.life.hu/trend/20160725-a-legremesebb-cipok-amiket-valaha-is-lattunk-sztarokon.htmlA sztárok bizony gyakran esnek túlzásba. Nem is csoda, hiszen sokan keresik a feltűnést, és szeretnek egy kicsit különcök lenni. Ebből pedig néha borzalmas dolgok sülnek ki. Nézzük az elmúlt idők legdurvább celebcipőit. Trend--Bódi Sylvi szexi jakuza szerelésben feszíthttp://www.life.hu/trend/20160725-bodi-sylvi-a-jakuzak-nyomdokaiba-lepett.htmlA modell egy falatnyi szoknyában, melltartó nélkül mutatta meg tökéletes alakját. Trend--Debreczeni Zita vízre pattant: dögös bikiniben a magyar szépség http://www.life.hu/trend/20160726-debreczeni-zita-bikiniben-igy-fest-a-magyar-szepseg-a-vizen-dogos-foto.htmlA magyar fotós igazán különleges helyet választott a pihenésre: jelenleg Abádszalókon tölti a jól megérdemelt nyaralását, méghozzá egy nem akármilyen szettben. TrendOrigoIgazságtalanság! Jennifer Lopez 47 évesen is bombanőhttp://www.life.hu/trend/20160725-jennifer-lopez-47-eves-lett-kozel-az-otvenhez-is-bombazo-megmutatta-idomait-szuletesnapjan.htmlA latin díva vasárnap ünnepelte 47. születésnapját. Ennek örömére teljesen testhez simuló ruhába bújt. Jennifer Lopeznek nincs oka panaszra, közel az ötvenhez is irigylésre méltó az alakja. TrendOrigoRihanna alakítja az áldozatot a hitchcocki zuhanyjelenetbenhttp://www.life.hu/trend/20160724-rihanna-alakitja-az-aldozatot-a-bates-motel-sorozat-befejezo-evadanak-zuhanyjeleneteben.htmlA filmtörténet egyik legborzongatóbb jelenetében, Alfred Hitchcock Psycho című thrillerjének egy új feldolgozásában Rihanna alakítja az áldozatot, egy Marion Crane nevű motelvendéget, akit zuhanyozás közben szúrnak le – jelentették be a Bates Motel című tévésorozat producerei. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.