Magyar modell kacérkodik a Vogue címlapján

modell címlap Axente Vanessa Vogue magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A decemberi olasz Vogue-ban és a magazin címlapján a szépséges magyar modell, Axente Vanessa pózol szexis ruhadarabokban.

Nem kis dolog magyarként a világhírű Vogue magazinban pózolni. A különleges szépségű magyar modellnek, Axente Vanessának ez mégis sikerült: a fiatal lányt az olasz Vogue decemberi számának címlapján valamint a magazinban láthatjuk szebbnél szebb ruhákban - a vörös estélyi például Valentino 2013-as kollekciójából származik.

A fotókon a felturbózott frizurájú Vanessa partnere a sármos modell, Marlon Teixeira. A képeket a zseniális Steven Meisel készítette, a stylist Karl Templer volt. Vanessa egyébként már a nyáron is szerepelt a Vogue címlapján: akkor egy felismerhetetlenre maszkírozott, Gucci ruhát viselő boszorka bőrébe bújt. A szépség nemrég múlt tizenhét éves, de már most ennyire sikeres - a határ a csillagos ég?

Egy vagyont költött első lakására a szupermodellhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121129-majdnem-2-millio-dollarba-kerult-karlie-kloss-modell-eslo-lakasa.htmlŐ az új csillag a szupermodellek közötthttp://www.life.hu/legytrendi/20121128-cara-delevingne-modell-20-evesen-nagyon-sikeres.htmlEgy szál ciciben pózol a modell (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20121126-pixie-geldof-modell-farmernadragban-es-meztelen-felsotesttel-pozol-a-tengerparton.htmlIrigylésre méltóan néz ki a 39 éves modellhttp://www.life.hu/szepulj/20121122-tyra-banks-modell-39-evesen-is-gyonyoru.htmlRöhejessé retusálták a szupermodellthttp://www.life.hu/legytrendi/20121122-karlie-kloss-modell-karjait-retusaltak-a-vogue-cimlapjan.htmlSúlyos sérülései miatt lett modell a fiatal lányhttp://www.life.hu/gyogyulj/20121121-sulyos-serulesei-miatt-lett-modell-a-fiatal-lany.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.