Ábel Anita lefogyott, és Liptai Claudia hasonmásává vált!

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv, Facebook/Ábel Anita hivatalos rajongói oldal, Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal -
fogyás Ábel Anita Liptai Claudia Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt a vak is láthatja, hogy Ábel Anita rengeteget fogyott, mióta a TV2 több műsorban is foglalkoztatja. Rá úgy tűnik, pozitív hatással volt a csatornaváltás, ám a rosszmájú rajongók szerint Liptai Claudiát majmolja. 

Minden bizonnyal jó döntés volt Ábel Anita részéről, amikor az RTL Klubtól a TV2-höz igazolt. Az előbbi csatornánál számára nem jutott túl sok szereplés, míg az utóbbinál több műsorban is feltűnt már. Ábel Anitára, úgy tűnik, pozitív hatással volt a váltás, ugyanis nagyon sok kilótól szabadult meg, mióta a TV2-höz került.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv, Facebook/Ábel Anita hivatalos rajongói oldal, Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal

A legutóbb feltöltött fotóját látva tűnik fel csak igazán a változás, ugyanis végre egész alakos képet osztott meg rajongóival, akik nem győzték dicsérni alakját. Mindenkinek feltűnt, hogy Anita nagyon nagy változáson ment keresztül: sokkal nőiesebben öltözködik, ám a sok méltatás mellett akadt olyan rajongó is, aki szerint Anita Liptai Claudiát utánozza.

"Na itt konkrétan Liptai Claudiát adja, nem magát"

– írta az egyik rajongó, amit a műsorvezető nem hagyott szó nélkül. "41 éves vagyok, kiforrott egyéniséggel, nincs szükségem arra, hogy bárki bőrébe bújjak! Maradjunk ennyiben! Csók mindenkinek" – válaszolta Anita.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.