Dögösek vagy ijesztőek? Magyar celebek smink nélkül 1. rész

Sarka Kata Demcsák Zsuzsa Szabó Zsófi Dukai Regina szépségápolás smink nélkül Horváth Éva smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokaknak elképesztően jól áll a természetesség, míg mást, akit már megszoktunk talpig sminkben, szinte alig ismerünk meg a kozmetikumok nélkül. Nézzük, a magyar celebek közül ki melyik csoportba tartozik!

Dér Heni

Általában a színpadon vagy valamilyen televíziós produkcióban láthatjuk Dér Henit, természetesen gyönyörűen kifestve, éppen ezért is csodálkoztunk rá, amikor smink nélküli képet osztott meg magáról.

Dér Heni Forrás: Instagram/Dér Heni

Iszak Eszti

A műsorvezető egy nyári reggelen a Balatonnál köszöntötte a napot, ennek örömére pedig megmutatta magát természetes valójában az Instagram-oldalán. Jól áll neki a természetesség!

Iszak Eszti Forrás: Instagram/Iszak Eszti

Bódi Sylvi

A szörfmániás Bódi Sylvi hónapokig utazgatott a világ legszebb tájain. Siargao mesés szigetétől egy csodás szelfivel búcsúzott, ahol nem félt megmutatni magát smink nélkül.

Bódi Silvy Forrás: Instagram/Bódy Silvy

Horváth Éva

Korábban a túlélő valóságshow-ban is láthattuk a modellt smink nélkül, legutóbb pedig a Miss Balaton koronáját mutatta meg a saját fején úgy, hogy semmilyen kozmetikumot nem kent magára.

Horváth Éva Forrás: Instagram/Horváth Éva

Sarka Kata

Kata júliusban Balatonföldváron élvezte a nyarat, ahonnan bikinis, smink nélküli fotóval kedveskedett a rajongóinak, a legnagyobb örömükre.

Sarka Kata Forrás: Facebook/Sarka Kata

Ki néz ki a legjobban smink nélkül?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.