Bíró Ica Metal Lady
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem először népszerűsít egy üdítőmárkát Bíró Ica. Évtizedek elteltével, 59 évesen ismét bikinire vetkőzött, és ugyanazt az italt reklámozza. 

Nos, Ica szerencsés, bátran mutathatja meg testét most is bikiniben, sok huszonéves megirigyelné a kinézetét:

Ha elfelejtetted volna, azt is megmutatjuk, hogy festett anno a Metal Lady:

Molnár Anikó megőrülthttp://www.life.hu/sztarok/20160807-molnar-aniko-vizes-hajjal-bohockodik.htmlNem először teszi közszemlére óriási kebleit Molnár Anikó, persze a pasik nagy örömére. Nem ritka, hogy férfiak bókokkal halmozzák el, volt, aki szerelmet is vallott neki. TV + SztárokOrigoÚjra távozott a Barátok köztből Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20160806-ujra-tavozott-a-baratok-koztbol-rekasi-karoly-bartha-zsolt-megformaloja.htmlSzerdán láthatták egy jó darabig utoljára a nézők a Barátok közt című sorozatban Rékasi Károlyt. A színész egészségi állapota miatt bizonytalan ideig nem forgat. TV + Sztárok--Hajdú Péter: "Hullámvölgybe jutott az életem"http://www.life.hu/sztarok/20160804-hajdu-peter-showtime-cimu-musora-megszunik-hullamvolgyben-az-elete.htmlAhogy már írtunk róla, teljesen kiszorulhat a TV2-ből Hajdú Péter. A Showtime-nak, több mint valószínű, nem lesz folytatása, de lehet, hogy az Aktív című műsort sem Hajdú cége gyártja majd januártól. A TV2 hivatalosan nem erősítette meg ezeket az információkat, ám Hajdú Péter megszólalt az ügyben. TV + SztárokOrigoSzínjáték csupán az X-Faktor válogatója? - Összeesküvés-elméletek az RTL tehetségkutatójárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160801-osszeeskuves-elmeletek-az-rtl-tehetsegkutatojarol-az-x-faktorrol.htmlEgy amatőr énekes szerint az RTL Klub máris szerződött valakivel az élő show-kra, pedig még csak a válogatók folynak. A csatorna reagált. TV + SztárokOrigoPuzsér Róbert: "Ha másnak a gyereke hal meg, az természetesen a közvéleményre tartozik, az ő házasságának a válságát azonban mindenki tartsa tiszteletben" http://www.life.hu/sztarok/20160730-puzser-robert-posztolt-hajdu-peter-es-sarka-kata-hazassaganak-valsagarol.htmlAz elmúlt hét legmegdöbbentőbb sztárhíre kétségkívül az volt, hogy válságba került a Hajdú-Sarka házaspár kapcsolata. Hogy mi történt pontosan, csak ők tudják, annyi biztos, tényleg baj van, és nagy: pontosan akkora, hogy Kata már el is költözött közös otthonukból. A történtekhez természetesen Puzsér Róbert, Hajdú nagy ellenlábasa is hozzászólt: szinte már vártuk - a kritikusnak ugyanis mindenről van véleménye. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huVajna Timi merész ruhában állt kamerák eléhttp://www.life.hu/sztarok/20160730-vajna-timi-meresz-ruhaban-allt-kamerak-ele-rajongoi-odavannak-erte.htmlKözel ötezer lájkot gyűjtött be Instagramján Vajna Tímea. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.