A top 3 legbotrányosabb ruha az MTV VMA történetében

Miley Cyrus Lil Kim MTV Video Music Awards Lady Gaga botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnap esti MTV VMA idén is hozott néhány meghökkentő szettet, habár a top 3 ikonikus ruhának idén a közelébe se értek a sztárok. 

Lil' Kim, 1999

1999-ben még nem volt akkora keletje a villantásoknak, mint manapság, így nem is csoda, hogy az egész világ felfigyelt a ma már oly népszerű bimbitapaszra, amit Lil' Kim viselt aszimmetrikus ruhájának kiegészítéseként. Misa Hylton tervező azt nyilatkozta, hogy valami egyedit és szokatlant akart, hiszen az énekesnő stílusa is ezt követelte meg. A szabad művészi kifejezés végeredménye egy levendulalila ruha lett, ami az énekesnőnek csupán az egyik mellére koncentrálódott. A kimaradt keblet pedig csak egy kis anyaggal takarták el.

Forrás: AFP/Henny Ray Abrams

Lady Gaga, 2010

Nemcsak a VMA-k történetének, hanem minden vörös szőnyeges eseménynek a legvitatottabbja Lady Gaga húsruhája. A nyers marhahúsból készített ruhát Franc Fernandez tervezte. Természetesen óriási botrányt okozott vele Gaga: több állatvédelmi szervezet nekiesett az énekesnőnek. A Time magazin viszont 2010 legnagyobb divatszenzációjának nevezte, és ki is állították az alkotást a Rock and Roll Hall of Fame múzeumban. Persze Lady Gaga mindent tudatosan csinál, csakis elméletekkel megalapozva kelt feltűnést. A húsruhát a következőképpen magyarázta meg az Ellen DeGeneresnek adott interjúban: „Ha nem állunk ki azért, amiben hiszünk, ha nem harcolunk a jogainkért, hamarosan épp annyi jogunk lesz, mint a húsnak a csontjainkon."

Forrás: AFP/Mark Ralston

Miley Cyrus, 2015

A 2015-ös díjátadónak Miley Cyrus volt a házigazdája, ehhez híven pedig 10 ruhában is megmutatta magát az este alatt. A sokkoló jelmezek mellett volt egy különösen sokat mutató, szexi ruha, amiben bevonult a vörös szőnyegen. Miley stylistja, Simone Haoruche szerint a provokatív énekesnőnek a lehető legextrémebb szetteket sikerült összehoznia a nagy estére. "Az ezüstpántok és a kristályok kiválóan kiegészítették egymást, mágikus lett az összhatás a vörös szőnyeges ruhában."

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.