Palvin Barbara kecses hattyúként tündökölt a velencei filmfesztiválon

Palvin Barbara velencei filmfesztivál vörösszőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi a világsztárok luxuséletét éli: világhírű barátok, meseszép helyszínek, fotózások csúcsgázsival és vörös szőnyeges események. A 73. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál vörös szőnyegén láthattuk legutoljára az álomszép modellt, akire méltán lehetünk büszkék. Úgy tündökölt, mint egy hollywoodi díva.

Palvin Barbiról, ha keresnénk, sem találnánk előnytelen fotókat. Gyönyörű, fiatal, és úgy használja a kamerát, mint a világ legfelkapottabb szupermodelljei. Nem véletlen tehát, hogy a Forbes magazin listáján, a legjobban fizetett modellek között a 17. helyet szerezte meg magának. Világmárkák exkluzív kampányaiban szerepel évek óta, és bejáratos a világsztárok által kedvelt, összes vörös szőnyeges eseményre is.

Forrás: NORTHFOTO/Marechal Aurore

Jelenleg a világ a 73. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválra figyel. Számos híresség teszi tiszteletét Olaszország romantikus városkájában, ahol nem mellesleg Palvin Barbi is tartózkodik. Meghívást kapott ő is az illusztris eseményre, ám előtte volt ideje barátjával, Lewis Hamiltonnal is elkölteni egy meghitt vacsorát.

Barbi a filmfesztivál vörös szönyegén úgy festett, mint egy

hófehér kecses hattyú.

Finom kontyával és elegáns, visszafogott sminkjével bátran kijelenthetjük, hogy a legszebb hírességek közé repítette magát.

Fotósok hada kereste a magyar modell kegyeit.

Forrás: NORTHFOTO/Marechal Aurore

Így néz ki Palvin Barbi a kulisszák mögött

Palvin Barbi igazi kaméleon. Láthattuk már vadítóan vörös hajszínnel, hidrogénszőkén és rasztatincsekkel, legutóbbi frizurája azonban kétségkívül az egyik legjobban sikerült választás mind közül, ugyanis a barna loknikhoz kiválóan passzol ez a vigyoriság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.