színésznő Hollywood Heather Locklear
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Merlose Place egykor gyönyörű színésznője ma már csak árnyéka önmagának. Megdöbbentő változásokon ment át a díva. Vajon az idő vagy a plasztikai beavatkozások tették ennyire tönkre?

Heather Locklear egykor a világ legszebb női közé tartozott, nem is csoda, hogy kapkodtak utána a jobbnál jobb rendezők.

Még a Bon Jovi világhírű gitárosa, Richie Sambora szívét is rabul ejtette a sztár,

akivel hosszú évekig alkottak egy párt, kapcsolatukból egy lányuk is született, aki legalább annyira bájos, mint egykor híres édesanyja.

Ha Heather Locklearre gondolunk, egy tökéletes testű, platinaszőke hajú szépséget látunk magunk előtt, illetve csak láttunk... Nézzétek a megdöbbentő változást:

Forrás: Northfoto

Heather Locklear lánya modellkedni kezdett

Míg Heather Locklear kissé elhagyta magát, és közel sem olyan szexi és dögös, mint amilyennek Amanda Woodwordként megismertük, addig lánya, a 18. életévét betöltött Ava Sambora modellszerződést kapott.

Gerard Butler nem tudja féken tartani férfiasságát- egyfolytában nőkre vadászik a világsztárhttp://www.life.hu/sztarok/20160916-gerard-butler-nem-tudja-megfekezni-ferfiassagat-allandoan-csajozik-a-vilagsztar.htmlGerard Butler az új George Clooney? A 46 éves világsztár még sosem volt nős és tartós kapcsolatainak listája sem túl hosszú. A színész pont úgy él, ahogy azóta már megnősült kollégja, az örök sármőr Ross doki. TV + Sztárok--Zsédának férje bókjai a legszebbekhttp://www.life.hu/sztarok/20160916-zseda-imad-enni-viszont-sokat-edz-a-ferje-csinosnak-talalja-es-neki-ez-a-legfontosabb.htmlA gyönyörű énekesnő, Zséda élete az állandó pörgés és a családi nyugalom kettőséről szól. Szerencsésnek tartja magát, hiszen férje mindenben támogatja őt, így a család és a karrier remekül megférnek egymás mellett. TV + Sztárok--Izzott a levegő a villában! Szexi fotózáson vettek részt a villalakókhttp://www.life.hu/sztarok/20160916-a-villaban-szexi-fotokat-kesizettek-a-villalakokrol-csak-ugy-izzott-a-levego-a-fiatalok-kozott.htmlA villalakók életében egyetlen nap sem múlik el eseménytelenül. Legútóbb egy szexi fotózáson vettek részt. TV + Sztárok--Király Peti "Kopjál le rólam!"http://www.life.hu/sztarok/20160915-kiraly-peti-az-ejjel-nappal-budapest-szereploje-beszolt-kabat-felesegenek-amiert-az-nem-hagyta-beken.htmlA Nyerő Párosban újabb összecsapás szem- és fültanúi lehettünk a csütörtöki adásban. Király Petinél ezúttal végleg elszakadt a cérna... TV + SztárokOrigo10 évet várt kisbabájára Völgyi Zsuzsi, a Romantic egykori énekesnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20160915-10-evet-vart-kisbabajara-volgyi-zsuzsi-aki-most-vegtelenul-boldog.htmlVölgyi Zsuzsi, a Romantic egykori csodás hangú énekesnője végtelen boldogságban úszik. Tavaly férjhez ment élete szerelméhez, most pedig kisbabát vár. TV + SztárokOrigoPumped Gabó és párja, Ági: "Nem vagyunk egy hétköznapi pár"http://www.life.hu/sztarok/20160915-pumped-gabo-es-agi-a-nyero-parosban-tuntek-fel-egyutt-eloszor-interjuban-meselnek-kapcsolatukrol.htmlPumped Gabót a tavalyi Balaton Soundon fedezte fel az ország. Nem mindennapi mozgásával mindenkinek feltűnt a tökéletes testű fiú. Azóta pedig igazi celebbé vált. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.