"Légy önmagad!" - Ez a sminkmesterek mottója 2016 őszén

Forrás: Dreamstime -
szépségápolás smink ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Be Yourself!" - mondja Larion Oscar, aki szerint eljött az egyéniségek korszaka. A tervezők ugyanis még soha nem hagytak ilyen nagy szabadságot, teret a különcöknek, mint ebben a szezonban.

Mély tónusok az ajkakra

2016 őszére az ajkak mélyebbek lesznek: az erdei bogyós színek, a bordó, a padlizsán mellett a sötétbarnák is fontos szerepet kapnak. A fekete rúzs is minden eddiginél gyakrabban kerül elő, ami nem is meglepő, ha figyelemebe vesszük, hogy a legtöbb tervező kifutóra álmodott kollekciójában is megjelentek az éjfekete ajkak.

Forrás: Dreamstime

Grafikus és csillámos szemek

A szemhéjfestés hol fényes, hol minimalista. A szemhéjszínek is változnak, nagyon trendi ősszel a khaki, a zöld összes tónusa, a kobalt, a türkizkék, a padlizsán, a bordó és a mályva. Ebben a szezonban a grafikus szemfestés talán a legizgalmasabb, de a szokatlan, absztrakt formák is jelen vannak a cicás vadmacskás tusvonal mellett, amit könnyedén elkészíthetsz egy khol szemceruza vagy krémtus segítségével. Csak a képzeleted szab határt, hogy csúcsra járasd kreativitásodat. Újra hódít a csillám, de nem is akárhogy, lehet szofisztikáltan csak a szemzugban érzékeltetni, lehet a mozgó szemhéjon, lehet a szem külső sarkánál, a szemöldök alsó ívében végig, de arckontúr is lehet highlight helyett az arccsontodon.

Forrás: Dreamstime

Extrém szemöldök bevállalósoknak

A szemöldöktrend is kulcsfontosságú szerepet kap. A természetes hatás mellett hódít a kifehérített szemöldök. Csak bevállalósoknak ajánlom.

Fényes smink mindenekfelett

Egy ideig úgy tűnt, hogy a matt rúzsok diadalmaskodnak a fényes rúzsok felett, idén ősszel azonban lecseng a matt őrület. Újra a fényes ajkaké lesz a főszerep. Ám egy kis kapu azért marad a matt rúzsok szerelmeseinek. Mégpedig az, hogy ha fényes szemhéjfestést készítesz, akkor jól passzol hozzá a matt rúzs, és fordítva is működik ez a lehetőség. Ám nemcsak a fényes arcbőr a divatos, hanem a fényes szemhéjkrémek és szájfények is. Ideje beszerezni az újdonságokat, hogy trendi legyél ebben a szezonban.

Forrás: Dreamstime

Ragyogj az indián nyár színeiben! A hónap sminktrükkje

Itt az indián nyár: ragyogj a bársonyos napfényben! A naplemente káprázatosan gazdag színvilágát idézi ez a fantasztikus smink is, amit mindenképpen ki kell próbálnod ebben a hónapban. Olvasd el Larion Oscar sminktrükkjeit!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.