Abigail Ratchford szexi fotó szexi villantás Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már közel 5 és félmillió követője van a 24 éves Abigail Ratchfordnak. Nem is csoda, hiszen a szexi modell nagyon ritkán posztol olyan képet, amin ruhában látható.

A modell instafotóin nem csak a férfiak, de a nők szeme is megakad, hiszen folyamatosan

überszexi képekkel csábítja oldalára rajongóit.

Mirror image ; ) Shot by @bryandewittphoto Spray tan @isabelalysa Makeup @jenniferconejobeauty Hair @jucieg

A b i g a i l (@abigailratchford) által közzétett fénykép,

Fotóit, amin meztelenül, vagy csak nagyon kevés ruhában domborít, átlagosan 100-115 ezren kedvelik,

ami még instakörökben is rendkívül elismerésre méltó.
„Úgy érzem a kezdet, az első egymillió követő volt egy nagy mérföldkő, utána már könnyen ment." –írja a Life and Style.

A pennsylvaniai születésű Abigail biztosan

tudja a titkát annak, hogyan csábítsa magához a rajongókat.

Arról, hogy követőinek hány százaléka férfi, nem nyilatkozott a szépség.

New work by @cavanclark2 xo

A b i g a i l (@abigailratchford) által közzétett fénykép,

A legrosszabb, ami egy modellel történhet! A top 10 legnagyobb esés a kifutón!http://www.life.hu/trend/20160915-modellesesek-a-kifuton.htmlEgy rossz lépés, és máris a világsajtóban találhatja magát a kifutón négykézláb ügyeskedő modell, aki egy túlságosan merészre tervezett magassarkú miatt esett hatalmasat. A legújabb botladozó Bella Hadid lett, aki Michael Kors New York-i show-ján bukott hatalmast. Talán ez is olyan emlékezetes marad, mint Agyness Deyn vagy Naomi Campbell bukása? Idézzük fel a leghíresebb modelleséseket! TrendOrigo"Légy önmagad!" - Ez a sminkmesterek mottója 2016 őszénhttp://www.life.hu/trend/20160916-legy-onmagad-a-szepsegapolasban-is-2016-oszen.html"Be Yourself!" - mondja LArion Oscar, aki szerint eljött az egyéniségek korszaka. A tervezők ugyanis még soha nem hagytak ilyen nagy szabadságot, teret a különcöknek, mint ebben a szezonban.TrendRadics Gigi reméli, hogy bezsebeli a Cometethttp://www.life.hu/trend/20160915-radics-gigit-jeloltek-a-cometre-a-legjobb-noi-eloado-kategoriaban.htmlNovember 25-én ismét útjára indul a Comet Magyarországon. A legjobb énekesnő kategória egyik jelöltje pedig Radics Gigi, aki veteránnak számít, hiszen az elmúlt években már többször jelölték. TrendOrigoHódíts a bulikban! Így készül a partisminkhttp://www.life.hu/trend/20160915-partismink-varady-polettol.htmlHogyan lehetsz igazán dögös egy buliban? Mi a jó partismink titka? Várady Polett most elárulja! TrendOrigoHűha! Apró bikiniben búcsúztatja a nyarat Zimány Lindahttp://www.life.hu/trend/20160914-apro-bikiniben-bucsuztatja-a-nyarat-zimany-linda-ibizarol-posztolt-szexi-fotokat.htmlZimány Linda ajándéka Ibizáról: szexi fotókon mutatja meg tökéletes idomait. TrendOrigoMicsoda vagányság! Nézd meg Palvin Barbi legújabb fotójáthttp://www.life.hu/trend/20160914-palvin-barbi-vagany-rockkerkent-csucsorit-legujabb-fotojan.htmlPalvin Barbi tényleg a világ egyik legszebb nője. Ezúttal nem csilli-villi vörösszőnyeges fotón láthatjuk, hanem egy igen vadóc szerelésben. Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.