Plasztikszörnnyé változott Priscilla Presley

Forrás: Northfoto, AFP -
plasztik arc Priscilla Presley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egykor tündöklően gyönyörű nő volt Priscilla Presley, nem csoda, hogy Elvis Presley feleségül vette a színésznőt. A ragyogása mára azonban alaposan megkopott, a plasztikai műtétek sokasága miatt már szinte nem is hasonlít önmagára.

Priscilla Presley részben norvég, részben skót-ír és angol gyökereinek köszönhetően rendkívül különleges és bájos arcvonásokkal rendelkezett. Fiatalkorában minden férfi megfordult utána. 1992-ben a People magazin beválasztotta a világ 50 legszebb embere közé, de ma már valószínűleg nem sikerülne felkerülnie a listára.

Forrás: Northfoto, AFP

Priscilla Presley ugyanis nagyjából minden jellegzetes arcvonását elveszítette, miközben megpróbált harcolni az öregedéssel. Az korosodás és a ráncok ellen a plasztikai műtétek voltak a fegyverei, amik csúnyán ellene fordultak. 71 éves korára egyetlen ránca, de mimikája sincsen. Szinte szoborrá változott az egykor gyönyörű színésznő.

/1510/Plasz2015102114725

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.