Így élnek a dubaji milliárdosok elkényeztetett gyerekei

Forrás: Instagram/Rich kids of Dubai -
luxus gyerekek milliárdos Dubai
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme, azok a dubaji milliárdos kölykök, akinek csak egy problémájuk van, mégpedig az, hogy mire szórják el a temérdek mennyiségű pénzüket.

Mértéktelenség és túlzás: ezzel lehetne jellemezni a milliárdos gyerekek életét, akiknek valószínűleg soha nem kell majd szembenézniük az átlagos ember problémáival. A dubaji kölykök teljesen más mértékkel mérnek, és nem is vegyülnek hasonló korú, de szegényebb társaikkal.

Forrás: Instagram/Rich kids of Dubai

Helikopterrel közlekednek, pezsgőben fürdenek, és különlegesebbnél különlegesebb állatokat tartanak házi kedvencként.

Ha mégis a földi vagy a vízi közlekedés mellett döntenek, akkor sem átlagos autókban vagy hajókon utazgatnak. Természetesen luxusjárgányok és fényűző jachtok viszik őket a célállomásra!

A ruhatáruk pedig szinte a legnagyobb sztárokét is megszégyeníti. Természetesen tömérdek gyémánt, Louis Vuitton és Manolo Blahnik áll a szekrényben. A Rich Kids of Dubai nevű Instagram-oldal gyűjti össze a gazdag kölykök fényűző életét, amit elképzelni nem is lehetne.

Elképesztő luxusban élnek a milliárdos csemeték – less be nem mindennapi világukba

Halandó ember számára elképzelhetetlen luxusban élnek a milliárdos csemeték... Nézd meg, hogy a szingapúri gazdag gyermekek hogyan élik a mindennapjaikat!

Betiltott óriásplakátok, túlfűtött szexualitás és meztelenkedés – A divatipar sötét oldala (18+)http://www.life.hu/trend/20160915-tulfutott-szexualitas-a-reklamokban.htmlA meztelenkedés, a szexualitás nyilvános ábrázolása ma már alig döbbenti meg az embereket. Elcsépelt közhely lett, ami korábban elemi erővel hatott: akár egy jól időzített meztelenség a színpadon, egy erotikus vonalat képviselő óriásplakát. Ma viszont már sokszor öncélú és unalmas, egyszerűen kifulladóban van ez a trend is. De nézzük, mit jelentett a meztelenkedés korábban, és mekkorát ütöttek az erre építő divatkampányok! TrendOrigoKatalin hercegnő elvarázsolja Kanadát: ismét álomszép volt!http://www.life.hu/trend/20160926-katalin-hercegno-elvarazsolja-kanadat-ismet-alomszep-volt-vilmos-herceg-felesege.htmlA hercegi pár és a gyerekek 8 napot töltenek Kanadában, ez idő alatt pedig Katalin bemutatja ruhatárának legszebb darabjait. Mutatjuk is a legfrissebb szettjét, amiben gyönyörű volt! Trend--Smink nélkül, törülközőben is ragyog Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/trend/20160925-mihalik-eniko-smink-nelkul-nagyon-szep-kezelesen-jart-a-modell.htmlAz egyik legsikeresebb magyar modell természetesen vakolat nélkül is gyönyörű. Mutatjuk is! TrendOrigoAdriana Lima és Irina Shayk akár ikrek is lehetnénekhttp://www.life.hu/trend/20160925-nagyon-hasonlit-egymasra-irina-shayk-modell-es-adriana-lima-modell.htmlMindketten gyönyörűek, tökéletes az alakjuk, és a meglepő az, hogy hasonló ruhában hihetetlenül egyformák. TrendOrigoReese Witherspoon a szoknyák királynője – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160923-heti-stilusmustra-szerepel-benne-emily-blunt-kirsten-dunst-reese-witherspoon.htmlEzen a héten többen is elkápráztattak bennünket, ami bizony már nagyon jólesett az elmúlt hetek kevésbé izgalmas ruhaválasztásai után. Diane Kruger, Emily Blunt és Reese Witherspoon is csodásan festettek. Nézzük is a hét legjobbjait! TrendOrigoÖrdög Nóra elvitte a show-t: így még soha az életben nem láthattadhttp://www.life.hu/trend/20160924-ordog-nora-elvitte-a-star-academy-showjat-igy-meg-nem-lathattad-kezeslabasban-rappelt.htmlA nyomás és Majka beszólásainak hatására Ördög Nóri megszabadult fekete szerelésétől, azt egy sokkal színesebb öltözékre váltotta. A ruhával új személyiséget is magára vett: kezeslábasban, rappelve vezetett műsort! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.