Brutálisan jó nő lett Johnny Depp lánya

modell Lily-Rose Depp parfüm Vanessa Paradis Chanel illat Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szépsége miatt eddig is sokan figyeltek a 17 éves Lily-Rose Deppre, Vanessa Paradis és Johnny Depp lányára, de most, hogy a Chanel új illatának arca lett, még jobban a figyelem középpontjba került.

Két híresség gyermekeként már hozzászokhatott a rivalda fényhez, most azonban saját magának vívta ki a figyelmet Lily-Rose. A modell csak úgy ragyogott a Chanel partiján, ahol az új illat mellet ő volt a főszereplő. Szexi szerelésének köszönhetően senki sem nézett ki nála jobban, és a tökéletes kiegészítőt is ő villantotta: kockás hasa cak úgy vonzotta a tekinteteket.


Régen elfelejtett kiegészítőt hozhat divatba Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20161002-regen-elfelejtett-kiegeszitot-a-hajpantot-hozhatja-ismet-divatba-katalin-hercegno.html20 évet is letagadhatna a nyolcvanas évek topmodelljehttp://www.life.hu/trend/20161002-20-evet-is-letagadhatna-a-nyolcvanas-evek-topmodellje-paulina-porizkova-51-eves.htmlRita Ora melltartóban és bugyiban pózolhttp://www.life.hu/trend/20161002-rita-ora-melltartoban-es-bugyiban-pozol-sajat-fehernemukollekciojat-mutatta-be.htmlPalvin Barbi mindenkit ver, Melanie Griffith iszonyatosan ijesztő – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160930-heti-stilusmustra-szerepel-benne-palvin-barbi-melanie-griffith-kaley-cuoco.htmlRossz cica! Szőcs Reni csitriből lett vadmacska a színpadon: Bugyivillantással!http://www.life.hu/trend/20161001-szocs-reni-a-star-academy-enekesnuje-csitribol-lett-vadmacska-a-szinpadon.htmlFazekas Eszter a kövérítős alufóliaszoknyában is dögös tudott lennihttp://www.life.hu/trend/20161001-fazekas-eszter-a-star-academy-enekese-a-koveritos-alufoliaszoknyaban-is-dogos-tudott-lenni.html







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.