Férfi a legszexibb menyasszonyi ruha modell

Fotó: Alena Ray -
férfi modell heteroszexuális menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki sem hinné, hogy a gyönyörű menyasszonyi ruhákban pózoló modell egy sörimádó, heteroszexuális férfi.

A 25 éves férfi a nőket szereti, rajong a motorokért és a sörért - írja a The Sun. Világ életében hírnévre vágyott, híres rocksztár szeretett volna lenni. Az élet viszont másképp hozta, bár nevét szinte mindenki ismeri, nem a zenész élet hozta meg a várt sikert:

menyasszonyi ruha modell lett.

Tima Marso Fotó: Alena Ray

Barátnője sminkesként dolgozik és rajta próbálta ki a legújabb technikákat. A lánynak feltűnt szerelme csodás sminkelt arca és felvetette az ötletet, mi lenne ha párja modellt állna, nőként...

"A barátnőm rájött, hogy a vonásaim kisminkelve kifejezetten lágyak, ráadásul a vékony csontozatom miatt az alkatom is ideális a női ruhákhoz"- mesélte Tima Marso, aki nem riadt vissza ettől az ötlettől és bár sokan furcsán néztek rá, ő mégis modellnek állt, nem is akármilyennek.

A képek gyönyörűek és eszünke sem jutna, hogy nem egy nőt, hanem

egy heteroszexuális férfit látunk a fotókon.

Extravagáns külsővel jelent meg Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/trend/20161007-gaspar-evelin-extravagans-frizuraban-pozolt-kozossegi-oldalan.htmlGáspár Evelin mostanában ritkábban mutatja meg magát rajongóinak. A showman szépséges lánya ezúttal nem mindennapi frizurájával rukkolt elő Instagram oldalán. TrendOrigoHajós és Tilla : "Jól öltözködünk, de nem vagyunk pávák!"http://www.life.hu/trend/20160929-hajos-es-tilla-szeretik-a-divatot-de-nem-tartjak-magukat-pavanak.htmlTill Attila és Hajós András számára rendkívül fontos a külső. Edzenek és bár nem követik a divatot mégis mindig trendi a megjelenésük. Trend--Leesett az állunk: nézd milyen gyönyörű Tóth Gabi!http://www.life.hu/trend/20160921-toth-gabi-gyonyorubb-mint-valaha-szoke-hajjal-es-frufruval.htmlAz ország egyik legjobb hangú énekesnője olyan mint a kaméleon. Az elmúlt évek alatt láttuk már őt hosszú barna, illetve tüsi szőke hajjal is. Minden jól áll neki, de valljuk be ez a mostani külső az igazi telitalálat. Trend--Leesett az állunk: nézd milyen gyönyörű Tóth Gabi!http://www.life.hu/trend/20160921-toth-gabi-gyonyorubb-mint-valaha-szoke-hajjal-es-frufruval.htmlAz ország egyik legjobb hangú énekesnője olyan mint a kaméleon. Az elmúlt évek alatt láttuk már őt hosszú barna, illetve tüsi szőke hajjal is. Minden jól áll neki, de valljuk be ez a mostani külső az igazi telitalálat. Trend--Micsoda vagányság! Nézd meg Palvin Barbi legújabb fotójáthttp://www.life.hu/trend/20160914-palvin-barbi-vagany-rockkerkent-csucsorit-legujabb-fotojan.htmlPalvin Barbi tényleg a világ egyik legszebb nője. Ezúttal nem csilli-villi vörösszőnyeges fotón láthatjuk, hanem egy igen vadóc szerelésben. TrendTücsi még utoljára falatnyi bikinibe bújtatta dögös testéthttp://www.life.hu/trend/20160912-tucsi-kihasznalta-az-utolso-jo-idot-es-formas-testet-bikinibe-bujtatta.htmlTücsitől megszokhattuk, hogy hétről-hétre, sőt napról-napra szexi képekkel ajándékoz meg minket. A hétvégén például, kihasználva az utolsó napsugarakat, formás testét ismét pici kis bikinibe bújtatta. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.