Nagyon megöregedett a Dallas barna bombázója, Victoria Principal

Forrás: Northfoto -
Dallas Victoria Principal plasztika bombázó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű barna szépség hiába kezdte modellként a karrierjét, és hiába játszott több filmben is, mindenki a Dallas Pamelájaként ismeri. Victoria Principalra igazi dögös bombázóként emlékezünk, pedig sajnos felette sem múlt el az idő nyom nélkül.

Mindig különleges élete volt Victoria Principalnak, kamaszként a szüleinek köszönhetően bejárta a fél világot, és sokáig autóversenyző szenvedélyének hódolt. Egy éles váltással azonban a modellvilág iránt kezdett érdeklődni, és ő lett 19 évesen Miss Miami. Hiába a megtisztelő cím, a színésznő ezután sem tudta pontosan eldönteni, hogy mit szeretne kezdeni az életével, ugyanis színészetet és gyógymasszázst is tanult.

Akkor és most Forrás: Northfoto

A Dallas szerepével azonban minden eldőlt: 1978-ban több kisebb film után kapta meg a nagy sikerű sorozat egyik női karakterét. Pamela Ewingot alakította Patrick Duffy oldalán. A szerep miatt Golden Globe-díjra is jelölték, ő ennek ellenére 9 év után elhagyta a sorozatot. Produceri irodát nyitott, és olykor magára is kiosztott kisebb-nagyobb szerepeket. Ezektől eltekintve azonban az egykori bombázót nem lehetett már látni sem a tévék képernyőjén, sem a filmvásznon. A nemsokára 67 éves Victoria Principal mostanában sem gyakran mutatkozik a nyilvánosság előtt, legutóbb egy rendezvényen kapták lencsevégre. A fotón látszik, hogy sajnos az egykori bombázó felett alaposan eljárt az idő, már nem az a szépség, aki az emlékeinkben él, ráadásul

a plasztikai műtéteket sem vetette meg!

Rá sem lehet ismerni a Dallas szépségére.

Rémisztően fest a mindig gyönyörű Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/trend/20161114-remisztoen-fest-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-arcmaszkban.htmlA mindig gyönyönyű magyar szépségkirálynő, Kulcsár Edina nemrég egy sokkoló fotón mutatta meg egy másik arcát. TrendOrigoCsillogó smink szalagavatóra – Videó!http://www.life.hu/trend/20161114-csillogo-smink-szalagavatora.htmlVárady Polett ezúttal egy szalagavatós sminket mutat meg nektek. Természetesen csillogásból sem lesz hiány! Trend--A Szépség és a Szörnyeteg – és az a bizonyos sárga estélyihttp://www.life.hu/trend/20161114-a-szepseg-es-a-szornyeteg-es-az-a-bizonyos-sarga-estelyi.htmlA napokban újabb képeket tettek közzé A Szépség és a Szörnyeteg film készítői, amin az ikonikus táncos jelenet szerepel. Ahogy az eredeti mesében, a filmben is egy káprázatos sárga estélyit visel Belle, azaz Emma Watson. De mitől ennyire lenyűgöző ez a sárga ruha, és milyen sztárok viseltek hasonló estélyit? Trend--Vetkőzni kezdett Alessandra Ambrosio - íme ő!http://www.life.hu/trend/20161114-vetkozni-kezdett-alessandra-ambrosio-fehernemumodell.htmlAlessandra Ambrosión valahogy sosem látszik az idő múlása: a modell nemrég kócosan, vetkőzés közben mutatta meg magát, és meg kell hagyni, így is őrülten szexi a kétgyermekes anyuka! TrendOrigoFürdőkádban szexiskedik a fiatal énekesnő, Tóth Andihttp://www.life.hu/trend/20161114-toth-andi-egy-kadban-mutatta-meg-szexi-kulsejet-az-enekesno-fekete-demon.htmlAz X-Faktor legfiatalabb győztese legújabb fotójával megmutatta, miért is imádják őt annyira a rajongói. TrendOrigoHatalmas anyajegy csúfítja el a fiatal lány arcát, mégis imádják a videóithttp://www.life.hu/trend/20161113-hatalmas-anyajegy-van-a-fiatal-lany-arcan-sminkvideokat-keszit.htmlIgazi szenzáció lett a 24 éves lány, aki sminkvideóival halmozza el a rajongóit. Ám a legtöbb vloggerrel ellentétben ő nem tökéletes szépség: egy hatalmas anyajegy takarja el a fél arcát. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.