Három ízlésficamos Kardashian a vörös szőnyegen – Heti stílusmustra

Forrás: AFP, Northfoto -
stílusmustra Nicole Scherzinger Eva Longoria Penelope Cruz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sikk és a csillogás ezen a héten mindent vitt, de a combvillantásból és a közönséges darabokból sem volt hiány. Mutatjuk a hét legmeghatározóbb darabjait a vörös szőnyegről.

A legsikkesebb

Eva Longoria ezen a héten feketében és fehérben is megmutatta, hogy az elegáns, letisztult vonal kikezdhetetlen. Nekünk mindkét variáció nagyon tetszik.

Eva Longoria Forrás: Northfoto

Melyik ruha tetszik jobban?

A legcsillogóbbak

Penélope Cruzt viszonylag régen láttuk a vörös szőnyegen, így már annak is nagyon örültünk, hogy végre újra feltűnt a színen, és persze a ruhájában sem csalódtunk, habár a modell, Georgia Fowler ruháját még jobban imádtuk.

Penélope Cruz, Georgia Fowler Forrás: Northfoto, AFP

Melyik ruha jön be jobban?

Ízléstelenség a köbön

A Kardashian családnak ezen a héten nagyon nem jött össze a vörös szőnyeges megjelenés. Egy jótékonysági gálán jelent meg Khloe, Kourtney és Kris Jenner. Khloe minden ízléstelenséget kihozott, amit egy átlátszó ruhából ki lehet. Kourtney szintén borzalmasan festett ebben a fodros, oldalt nyitott ruhában, azt pedig végképp nem tudjuk, hogy Kris Jenner mikor tanul meg a korának megfelelően felöltözni.

Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian és Kris Jenner Forrás: AFP, Northfoto

Ki hibázott legnagyobbat?

Élénk színek

Toni Garrn egy zöld, bársonyhatású ruhára szavazott ezen a héten, amiben a lábait is meg tudta villantani. A szintén modell Genevieve Morton pedig egy sárga selyemruhában mutatta meg magát a vörös szőnyegen, ami teljesen érthetetlen módon tiszta gyűrött volt. Azért a stylistnak erre illene odafigyelni, mert nagyon rendetlen hatást kelt.

Toni Garrn, Genevieve Morton Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a ruhája a nyerő?

Combvillantások

Chrissy Teigen American Music Awardson bemutatott villantását talán már senki nem fogja tudni felülmúlni. Azért persze próbálkozni lehet. Így tett Lily Donaldson és Nicole Scherzinger is, de a nyomába se értek Chrissynek. Mondjuk Nicole Scherzinger a közönségességben veri a csapatot ezzel a dupla felvágással és csizmával.

Lily Donaldson, Nicole Scherzinger Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a combvillantása jön be jobban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.