Három ízlésficamos Kardashian a vörös szőnyegen – Heti stílusmustra

Forrás: AFP, Northfoto -
stílusmustra Nicole Scherzinger Eva Longoria Penelope Cruz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sikk és a csillogás ezen a héten mindent vitt, de a combvillantásból és a közönséges darabokból sem volt hiány. Mutatjuk a hét legmeghatározóbb darabjait a vörös szőnyegről.

A legsikkesebb

Eva Longoria ezen a héten feketében és fehérben is megmutatta, hogy az elegáns, letisztult vonal kikezdhetetlen. Nekünk mindkét variáció nagyon tetszik.

Eva Longoria Forrás: Northfoto

Melyik ruha tetszik jobban?

A legcsillogóbbak

Penélope Cruzt viszonylag régen láttuk a vörös szőnyegen, így már annak is nagyon örültünk, hogy végre újra feltűnt a színen, és persze a ruhájában sem csalódtunk, habár a modell, Georgia Fowler ruháját még jobban imádtuk.

Penélope Cruz, Georgia Fowler Forrás: Northfoto, AFP

Melyik ruha jön be jobban?

Ízléstelenség a köbön

A Kardashian családnak ezen a héten nagyon nem jött össze a vörös szőnyeges megjelenés. Egy jótékonysági gálán jelent meg Khloe, Kourtney és Kris Jenner. Khloe minden ízléstelenséget kihozott, amit egy átlátszó ruhából ki lehet. Kourtney szintén borzalmasan festett ebben a fodros, oldalt nyitott ruhában, azt pedig végképp nem tudjuk, hogy Kris Jenner mikor tanul meg a korának megfelelően felöltözni.

Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian és Kris Jenner Forrás: AFP, Northfoto

Ki hibázott legnagyobbat?

Élénk színek

Toni Garrn egy zöld, bársonyhatású ruhára szavazott ezen a héten, amiben a lábait is meg tudta villantani. A szintén modell Genevieve Morton pedig egy sárga selyemruhában mutatta meg magát a vörös szőnyegen, ami teljesen érthetetlen módon tiszta gyűrött volt. Azért a stylistnak erre illene odafigyelni, mert nagyon rendetlen hatást kelt.

Toni Garrn, Genevieve Morton Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a ruhája a nyerő?

Combvillantások

Chrissy Teigen American Music Awardson bemutatott villantását talán már senki nem fogja tudni felülmúlni. Azért persze próbálkozni lehet. Így tett Lily Donaldson és Nicole Scherzinger is, de a nyomába se értek Chrissynek. Mondjuk Nicole Scherzinger a közönségességben veri a csapatot ezzel a dupla felvágással és csizmával.

Lily Donaldson, Nicole Scherzinger Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a combvillantása jön be jobban?

Múltidézés: a legdurvább és legdögösebb szettek a Comet-díjátadókrólhttp://www.life.hu/trend/20161124-a-legdogosebb-es-a-legdurvabb-szettek-a-comet-dijatadokrol.htmlA tavalyi kimaradás után idén újra megtartják a Comet-díjátadót, ráadásul már nem csak a zenei élet legjobbjait díjazzák: humoristák, közösségimédia-sztárok és színészek is vannak a jelöltek között. Habár új irányt vett a díjátadó, azért érdemes felidézni az eddigi Cometek legmeghatározóbb ruháit. TrendOrigoItt a black friday! 10 akció divatrajongóknak, amit kár lenne kihagynihttp://www.life.hu/trend/20161124-black-friday-akciok-a-magyar-tervezoknel.htmlJó hírünk van! Divatrajongóként is lelkesen vetheted bele magad a black friday őrületbe, kedvenc magyar tervezőink ugyanis szuper akciókkal várnak benneteket ezen a napon. Íme 10 hely, amit semmiképpen ne hagyj ki! Trend--Pattanásos a bőröd? Így tüntesd el őket egyszerűen!http://www.life.hu/trend/20161123-szepsegapolasi-es-sminktippek-pattanasos-borueknek.htmlNemtől, kortól függetlenül a pattanások kialakulásának hátterében ugyanazok az okok állhatnak: gyulladás, hormoningadozás, a faggyúmirigyek túlműködése, azaz a túl sok zsír termelés, eltömődött pórusok, túl sok elhalt hámsejt a bőrfelületen, allergia, túlérzékenység bizonyos összetevőkre, élelmiszerekre, esetleg gyógyszerre. De minden esetben van megoldás! TrendThinkstockFőbűnök a hajad ellen! Ezeket soha ne kövesd el!http://www.life.hu/trend/20161122-bunok-amiket-ne-kovess-el-a-hajad-ellen.htmlHa azt hiszed, hogy a töredezett, száraz vagy szalmaszerű hajtextúra egyik napról a másikra alakul ki, akkor nagyot tévedsz. Ezek a mindennapi döntések következményei, amelyek egyáltalán nem olyan ártalmatlanok, mint gondolnád. Te mennyi bűnt követsz el a hajad ellen? TrendOrigoÚjabb villantáskirálynőt avathatunk - Ruhamustra az American Music Awardsrólhttp://www.life.hu/trend/20161121-stilusmustra-az-american-music-awards-voros-szonyegerol.htmlAz unalmastól a sikkesen át a brutális villantásig mindenféle stílus jelent volt a vasárnap esti American Music Awards vörös szőnyegén. Nézzük is a legmeghatározóbb darabokat! TrendAFPHarry Pottertől Sailer Moonig - A legvagányabb sminkcuccok meserajongóknakhttp://www.life.hu/trend/20161118-harry-pottertol-sailer-moonig-a-legvaganyabb-sminkcuccok-meserajongoknak.htmlPontosan tudjuk, hogy az igazi fanatikusok számára nincs határ. Egyszerűen mindent akarnak, amit kedvenc meseviláguk ihletett, és azt is, aminek a csomagolásán kedvenc sztárjuk szerepel. Ha magadra ismertél, akkor most újabb kihagyhatatlan termékeket mutatunk, amiknek biztosan nem fogsz tudni ellenállni, ha rajongó vagy. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.