csillagjegy Nyilas szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Nyilas havában születtél. 

A Nyilas nő mellett elaludni lehetetlen Bár konzervatív, tele van kíváncsisággal és szabadságvággyal. Számára az élet az akadályok legyőzését jelenti. Szereti a sportokat, a természetet, az utazást, a hirtelen elhatározások embere.

Ha egy hegyet kell elhordani, abban biztos lehetsz, hogy ő ott terem.

Katie Holmes is a Nyilas havában született Forrás: giphy.com

Lelkesedéssel ellensúlyozza a belőle hiányzó óvatosságot, tapintatot. Teljes odaadással veti bele magát a szerelembe is, de nem hosszú időre. A vadászatot izgalmasabbnak találja, mint a célt, amit el akar érni. Vonzza az elérhetetlen. Ragyogó fantáziájával, optimizmusával a mindennapi életből is nagystílű eseményeket formál. Hajlamos arra, hogy nagyobb dolgokba fogjon bele, mint amit be is tud fejezni. Ettől függetlenül optimista, nagy álmodozó, mesélő.

Kedvenc színei között a piros, a zafír, a türkiz és a kék is megtalálható. Komfortzónája ötvözi a sportos eleganciát a női praktikával.

A Nyilasok kedvelik a no make-upot, amit színezett ajakbalzsammal dobnak fel, és – ha kell – macskaszemet festenek maguknak Forrás: Thinkstock

Imádja a no make-upot, számára ideális a BB krém, hogy pillanatok alatt üde legyen tőle az arcszíne.

Ezenkívül egy szempillaspirál, valamint egy színezett ajakbalzsam tökéletesen elegendő számára a napi rutinhoz. Ha az alkalom megkívánja, akkor macskaszemeket fest magának, amit egy élénk ajakrúzzsal koronáz meg.

Így sminkelj, ha Skorpió a csillagjegyed

Tökéletesen választja meg megjelenéséhez a ruhát és a kiegészítőt, fontos számára a légies, könnyed, kényelmes, ám titokzatos jelenlét. Igen, őt nem lehet nem észrevenni! Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.