Bella Thorne elképesztően szőrös lábakkal vonult a vörös szőnyegen

szőrtelenítés Bella Thorne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vörös szőnyeges eseményekre általában a legtöbb sztár felkészül, és azon igyekszik, hogy a legjobb formáját hozza, nem így Bella Thorne. A 19 éves színésznő ugyanis még csak arra sem volt hajlandó, hogy legalább a lábait leborotválja. Iszonyatosan szőrösen vonult a fotósok elé.

A legkevésbé sem tett ki magáért Bella Thorne, amikor az American Music Awards-díjátadóra készült. Az még csak hagyján, hogy igazából egy melltartóban vonult a vörös szőnyegen, hiszen sokan nem tűrik magukon a ruhát, de a borzalmasan szőrös lábakra nincsen mentség.

Bella Thorne így jelent meg a díjátadón Forrás: AFP

A fiatal énekes-színésznő elég sokat mutatott magából a novemberi eseményen, ezért is lehet, hogy idáig nem tűnt fel senkinek, valójában mennyire sokat. Valószínűleg ezt ő sem így tervezte. Kizártnak tartjuk ugyanis, hogy Bella Thorne szerette volna felhívni

a figyelmet a lábán növesztett hosszú szőrszálakra.

A szőrszálak csak nagyon közelről láthatók Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

A legnagyobb bánatára azonban mégis kiszúrták, és sokan követelték is tőle, hogy borotválkozzon. Ő azonban kinevette az összes támadóját, és csak annyit válaszolt nekik, hogy soha!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.