Új frizurára váltott Dukai Regina

modell fotó haj Dukai Regina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 33 éves szexi modell nem is lephette volna meg jobban a rajongóit, mint ezzel a frizurával. 

Regina szereti időről időre egy kicsit átalakítani a külsejét, ám erre mi sem számítottunk. Az eddig szőke loknikkal mutatkozó modell most egy ősz, mindössze válig érő frizurát villantott a közösségi oldalán, melyre azonnal reagáltak a kommentelők. Ám mint később kiderült, nem egy újabb frizuraváltáson van túl, mindössze Regi egy parókát húzott a fejére.

A top 5 legsokkolóbb ruha a vörös szőnyegen, avagy 2016 legnagyobb polgárpukkasztásaihttp://www.life.hu/trend/20161213-polgapukkasztas-a-voros-szonyegen-2016ban.htmlAz hagyján, hogy 2016-ban telis-tele volt a vörös szőnyeg rosszul öltözött sztárokkal, de a sokkolás és polgárpukkasztás sem maradt el, amit egyébként még bírunk is, ha mondanivalója van. De sajnos ebből mindig kevesebb van, mint az öncélú magamutogatásból. TrendAFPNutellával "festették be" egy nő haját: ez történt! http://www.life.hu/trend/20161218-nutellaval-es-suritett-tejjel-probaltak-befesteni-egy-no-loknijait-video.htmlAz egyik legmenőbb Insta-vlogger haját Nutellával és sűrített tejjel próbálták befesteni. Nem gondolnád, mi lett a végeredmény! TrendOrigoGelencsér Tímea csalódott, 3. lett a Miss World 2016 Talent fordulójábanhttp://www.life.hu/trend/20161218-gelencser-timea-csalodott-harmadik-lett-a-miss-world-2016-talent-fordulojaban.htmlTimi gyakorlata talajtorna- és akrobatikus show-táncelemekből állt, ami a 3. helyre volt elég. TrendOrigoSosem látott, pikáns fotók kerültek elő Angelina Jolie-rólhttp://www.life.hu/trend/20161218-angelina-jolie-meztelen-ilyen-fotokat-meg-sosem-lattal-a-sztarrol.htmlAngelina Jolie mostanában csak a válása miatt került a címlapokra. Ha esetleg untátok volna már a témát, van pikánsabb is: sosem látott, erotikus képek kerültek elő a színésznőről.Trend--Légy stílusban! Ezek a legmenőbb ünnepi színek idénhttp://www.life.hu/trend/20161213-ezek-a-legmenobb-unnepi-szinek-iden-karacsonykor-es-szilveszterkor.htmlAz idei ünnepi kínálatban káprázatos a felhozatal a szikrázóan csillogó szemhéjszínek között. Lehet finom és visszafogott, de merész és intenzív is, attól függően, milyen sminket szeretnél készíteni. TrendOrigoÍgy varázsolj érzékien dús ajkakat - Sminkvideó!http://www.life.hu/trend/20161213-igy-varazsolj-erzekien-dus-ajkakat.htmlVárady Polett ezúttal az érzékien dús ajkak sminktitkát árulja el nektek. A megfelelő technikát te is elsajátíthatod a videóból! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.