Tolvai Reni csipkében fotózkodott: felháborodtak a követők!

fotó dekoltázs csipke Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a 25 éves énekesnő csak egy szexi fotót osztott meg a követőivel, nem várt reakciókat kapott. 

"Boldog Karácsonyt!" - írta a fotó mellé Reni, aki egy piros, igazán merész csipkemelltartóban mutatta meg magát. Ám ez a karácsonyi felvétel nem mindenkinek tetszett a közösségi oldalán. Sok kommentelő szerint illetlen, hogy a fiatal sztár ilyen fotót töltött fel magáról karácsonykor.

Boldog Karacsonyt ! Merry Christmas ❤️ ❤️ ❤️

Tolvai Reni (@tolvaireni) által közzétett fénykép,

- olvasható Reni Instagram oldalán.

Andy Vajna karácsonyi pulcsiján rénszarvasok üzekednekhttp://www.life.hu/trend/20161225-vajna-timi-ksaracsonyi-kepen-andy-vajna-pulcsijan-renszarvasok-uzekednek.htmlAhogy a legtöbb sztár, úgy a Vajna házaspár is közzétette karácsonyi fotóját. Ebben még nem is lenne semmi különös, Andy Vajna pulcsiján azonban megakadt a tekintetünk. Trend--Félmeztelenül pózolt Hosszú Katinka férje, Shane Tusuphttp://www.life.hu/trend/20161224-felmeztelenul-pozolt-shane-tusup-hosszu-katinka-ferje.htmlHosszú Katinka férjét az InStyle magazin január-februári számába fotózták, és közben videóinterjút is készítettek vele. Arról beszélt, hogy milyen az Iron Lady márka stílusa, és mi is az igazi céljuk Katinkával.Trend--Gerard Butler durva fotót posztolthttp://www.life.hu/trend/20161223-gerard-butler-megmutatta.htmlA sármos hollywoodi szívtipró elképesztő képet tett közzé közösségi oldalán... Trend--Előnytelen fotók Alessandra Ambrosio hátsójáról http://www.life.hu/trend/20161223-alessandra-ambrosio-foto-nem-annyira-szexi-kozelrol-a-modell.htmlBár a 35 éves sztár az egyik leghíresebb Victoria's Secret-angyal, a legfrisebb róla készült fotók alapján már ő sem olyan szexi, mint régen. TrendOrigoCsodaszép ünnepi körmök - Így készítsd el lépésről lépésre!http://www.life.hu/trend/20161215-unnepi-kormok.htmlEljött az év vége, ezzel együtt pedig az ünnepi manikűrök ideje. A piros, az arany és a fehér tipikus karácsonyi árnyalatok, ezekből készül most a manikűr, ami olyan könnyen és gyorsan megalkotható, hogy még a menü elkészítése, az ajándékcsomagolás és a fadíszítés után is belefér az időbe, így az ünnepi asztalhoz már csinos kacsókkal ülhetünk. Trend--A vicces karácsonyi pulcsitól az elegáns outfitig – A legszebb ünnepi szettek karácsonyrahttp://www.life.hu/trend/20161216-unnepi-szettek-karacsonyra.htmlKinek a vicces karácsonyi pulcsi jön be szenteste, kinek az elegáns szoknya csipkefelsővel, de ha a mindig vagány öltözékben hiszel, akkor is megtalálhatod a hozzád illő ruhákat karácsonyra. Adunk néhány ötletet! TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.