Hihetetlen! Így néz ki smink nélkül a 20 éves Radics Gigi

Forrás: Radics Gigi -
smink nélkül smink Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő a Facebookon mutatta meg festetlen arcát. 

Közvetlenül ébredés után készítette ezt a szelfit a 20 éves énekesnő. Giginek smink nélkül is csodaszép az arca, úgy néz ki, akár egy tinilány.

A rajongói természetesen szétlájkolták a fotót, amire mi is csak annyit tudunk mondani: wow!

Besokallt a hazai celebektől Náray Tamáshttp://www.life.hu/trend/20161231-naray-tamas-a-magyar-celebekrol-a-facebookon.htmlA Facebookon fejtette ki véleményét a magyar hírességek egy részéről Náray Tamás. A divattervező nem különösebben cizellálta mondandóját. A hozzászólások között pedig Tóth Gabi bejegyzését is megtaláltuk, aki szintén nem arról híres, hogy különösebben köntörfalazna. Trend--Amikor két művész találkozik - A top 3 kedvenc kollaborációnk a magyar divatbanhttp://www.life.hu/trend/20161208-a-kedvenc-kollaboracioink-a-magyar-divatban-2016bol.htmlA hazai divatvilág is tele volt nyüzsgéssel 2016-ban: új tervezőket, szuper kollekciókat hozott ez az év. A kedvenc pillanatainkat viszont azok a kollaborációk hozták, amelyek hitet adtak abban, hogy a mély gondolatiság és a művészi igényű kivitelezés igenis része a magyar divatnak. TrendOrigoEz Dobó Kata számára az örök szerelem: Fotó! http://www.life.hu/trend/20161230-dobo-kata-szexi-piros-labujjkormot-villantott.htmlDobó Kata megmutatta mi az, amit soha nem tud megunni. Követői nagyra értékelték a fotót. TrendOrigoVajna Timi szexi kókuszokat villantotthttp://www.life.hu/trend/20161228-vajna-timi-megmutatta-vakacio.htmlVajna Timiről tudjuk, hogy jelenleg a Maldív-szigeteken piheni ki az év fáradalmait. Ezúttal viszont nem akármilyet villantott... TrendOrigoGáspár Evelin vadmacskára sminkelte magáthttp://www.life.hu/trend/20161229-gaspar-evelin-egyre-dogosebb.htmlGáspár Evelin ultra dögös sminkben pózolt. TrendOrigoA tökéletlenség vonzásában - Divatikonok, akikre 2016-ban figyeltünk felhttp://www.life.hu/trend/20161213-divatikonok-akikre-2016ban-figyeltunk-fel.htmlA szépség nem mindig a tökéletességről szól. Sőt, gyakran a tökéletlenségben, az asszimetrikusban, a szokatlanságban sokkal nagyobb gyünyörűséget jelenthet esztétikumot keresni. Nem mondhatóak abszolút tökéletes szépségnek azok a lányok sem, akikre idén divatikonként figyeltünk fel, de annál több izgalmat tartogat a külsejük és a szemléletmódjuk is. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.