Megmutatta pucér testét Ashley Graham

pucér Ashley Graham plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashley Graham már többször bebizonyította, hogy nem szégyellős. Láttuk már falatnyi bikiniben pózolni: elölről, hátulról, de most még tovább ment, és pucér testét mutatta meg a világnak. 

Mindent megmutat, mégsem mutat meg semmit Ashley Graham, aki az alábbi képet az Instagramjára posztolta.

A plus size modell teste valóban nem olyan, mint amit a mai divat megkövetel a nőktől, de éppen ezért annyira izgalmas a férfiak számára. Ráadásul a nőknek is megnyugvást ad, bizonyítva azt, hogy némi pluszkilóval is lehet szexi valaki.

Ashley egyébként folyamatosan küzd azért, hogy mindenki fogadja el a testét olyannak, amilyen, de ezzel együtt az egészséges életmódot is fontosnak tartja. A modell rendszeresen posztol fotókat az edzőteremből, így tudni lehet róla, hogy a testmozgást sem hanyagolja el.

Legyél igazi hókirálynő - Ragyogj a tél legszebb sminkjében!http://www.life.hu/trend/20170105-hokiralyno-smink-larion-oscartol.htmlA hókirálynői sminkhez szaténfehéret, ezüstöt, jegeskéket és egy kis hideg rózsaszínt használj. A hűvös elegancia és a törékeny nőiesség mellett titokzatos külsőt kölcsönöznek ezek a fenséges árnyalatok. Trend--Adásban alázta meg párját a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/trend/20170107-adasban-alazta-meg-parjat-a-tv2-sztarja-emilio-az-edes-eletben.htmlEmilio a kedvese külsejét kritizálta, de a nő visszavágott. TrendOrigoDurva fotók sztárokról, akik nem a koruknak megfelelően öltözködnekhttp://www.life.hu/trend/20170105-sztarok-akik-nem-az-eletkoruknak-megfeleloen-oltozkodnek.htmlRengeteg híresség elköveti azt a hibát, hogy nem a korának megfelelően öltözködik. Ezek persze nem kőbe vésett stílusjegyek, de azért van néhány szabály, amit érdemes betartani, hogy tinédzserként végül ne nézzünk ki 30 évesnek, és 50 évesként ne egy 20 éves bőrébe bújt rosszéletű hölgynek látsszunk. Íme, azok a sztárok, akiknek fogalmuk sincs ezekről a szabályokról! TrendOrigo17 éves inget vetetett vissza a bolttal a vásárlóhttp://www.life.hu/trend/20170106-17-eves-inget-vetetett-vissza-a-bolttal-a-vasarlo-amerikaban.htmlNem volt boldog annak az amerikai GAP üzletnek a menedzsere, ahova a szemfüles vásárló visszavitte a 17 évvel ezelőtt vásárolt inget. Valószínűleg ilyennel még soha senki nem próbálkozott korábban. TrendOrigoA 10 legrondább ruha a Golden Globe-gálák történetébőlhttp://www.life.hu/trend/20170104-a-top-10-legrondabb-ruha-a-golden-globe-galak-tortenetebol.htmlHelyi idő szerint vasárnap éjjel tartják a Golden Globe-díjátadót, ami - mint a vörös szőnyeges események általában - nagy divatünnepnek számít. Ezúttal az elmúlt évek legrosszabb választásait gyűjtöttük össze, és nincs kétségünk a felől, hogy valaki idén is bővíteni fogja ezt a listát. TrendAFPNicole Kidman Hamupipőke-ruhában ijesztget - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20170106-heti-stilusmustra-szerepel-benne-nicole-kidman-naomi-campbell-janelle-monae.htmlBundák, kis feketék, elképesztően dögös extrém megoldások, és Nicole Kidman, aki ezúttal sem választott jól. Mutatjuk a hét legjobban és legrosszabbul öltözött sztárjait! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.