Palvin Barbi félmeztelenül pózolt: dögös videó!

Forrás: Amen magazine -
dögös videó Palvin Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az biztos, hogy a Palvin Barbi megérdemelten foglal el előkelő helyet a modellszakmában, ezt már több dögös fotóval bizonyította. Legutóbbi videója pedig az eddig kétkedőket is meggyőzi arról, hogy hihetetlenül szexi a magyar modell.

Már többször bebizonyította Palvin Barbi, hogy hihetetlenül dögös, a magyar modell testét egyszerűen nem lehet megunni. Barbi szerencsére bőven ellátja rajongóit szexi fotókkal, elég ellátogatni az Instagram-oldalára ahhoz, hogy nézegethessük a sztár idomait.

Palvin Barbi eszméletlenül szexis Forrás: Amen magazine

Sokszor láthattuk már lenge öltözékben, Palvin Barbi a legutóbb felöltött videójában sem visel túl sok ruhát, de neki nem is kell takargatnia magát. A dögös modell testén ugyanis egy gramm felesleg sincs! Erről meg is bizonyosodhatunk a szexi felvételt nézve, amin először félmeztelenül pózol, később pedig egy dögös csipkemelltartóban.

#tb to a hot moment with @maximmag

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által közzétett videó,

Palvin Barbi és Lewis Hamilton

Őrületes idomai és igéző szemei rengeteg pasi szívét meghódították már, de a modell egyelőre nem köti le magát. Bár pletykák bőven voltak arról, hogy közte és Lewis Hamilton között alakul valami, már jó ideje nagy a csend körülöttük, ami kér, hiszen nagyon jól mutatnak egymás mellett. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Britney Spears egykor és most - A szűz tinilány, az őrült díva és a nagy visszatérőhttp://www.life.hu/trend/20170126-britney-spears-stilusevolucioja-a-kezdetektol-napjainkig.htmlBritney újra visszatért! Hamarosan ráadásul önéletrajzi könyve és az abból készült mozi is megjelenik. Az elképesztően nagy felhajtás közepette mi inkább egy kis visszaemlékezés formájában tisztelgünk eddigi életműve előtt. Íme Britney a szende szűz lánytól, a megbolondult, őrült popdíván át, a fájdalmasan 90-es évek stílusban visszatért énekesnőig. Trend--Így nézett ki Orosz Barbara tiniként: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170127-orosz-barbara-tinedzserkori-fotot-posztolt.htmlA Tűsarok műsorvezetője fiatalkori fotót osztott meg a követőivel: most megnézhetjük, hogy nézett ki gimnazista korában.Trend--Ashley Graham felvállalta a narancsbőrét: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170126-ashley-graham-narancsboros-fotot-posztolt.htmlEgyre többen merik felvállalni a szépséghibáikat: a sztárok közül most Ashley Graham is így tett. Trend--Bódizs Veronika, Vajna Timi felfedezettje tündökölt a Miss Universe elődöntőjénhttp://www.life.hu/trend/20170126-bodizs-veronika-vajna-timi-felfedezettje-tundokolt-a-miss-universe-elodontojen.htmlJanuár 26-án, csütörtökön zajlott a Miss Universe elődöntője a Fülöp-szigeteken, ahol Bódizs Veronika képviselte Magyarországot. Veronika Vajna Timi felfedezettje, ő nyerte el Timi szépségversenyén a Miss Hungary címet.TrendFotó: Szabó Gábor - OrigoLilu Kendall Jennerrel találkozott- fotó!http://www.life.hu/trend/20170126-lilu-kendall-jenner-vilagsztar-talalkozas.htmlLilu az egyik leghíresebb sminkes márka jóvoltából vesz részt a Paris Couture Weeken, ahol nem akárkivel futott össze. Fotó is készütl a nagy találkozásról. TrendOrigoHómánia a körmökön - Készítsd el te is!http://www.life.hu/trend/20170124-homania-a-kormokon-elkepeszto-teli-manikur.htmlBár sokan nem kedvelik, a télnek is megvan a maga szépsége, színei pedig tiszta, hűvös eleganciát sugallnak. Némi játékos mintával feldobva pedig kicsit sem unalmas manikűrt készíthetünk velük. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.