A Story-gála legérdekesebb celebpárjai - Botrányos és csodás összeöltözések

Story-gála vörös szőnyeg párok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki tehette, a párjával vagy egy kísérővel érkezett a Story-gálára. De nézzük, hogy sikerült összehangolniuk a celebpároknak az öltözéküket. 

Győrfi Pál és felesége szerintünk Magyarország sztárpárja. Csodásan mutatnak együtt, ráadásul úgy turbékolnak, mint az ifjú szerelmesek.

Györfi Pál és felesége Forrás: Polyák Attila/Origo

Szellő István és Gubík Ági a klasszikus eleganciára szavaztak, és milyen jól tették: fantasztikusan festettek.

Szellő István és Gubík Ági Forrás: Polyák Attila/Origo

Újabb gyönyörű összhang: Rubint Réka és Schobert Norbi. Az egy dolog, hogy Rékán csodásan áll ez a Daalarna ruha, de a hozzá választott kiegészítők nem hivalkodóan, mégis harmonizálnak Norbi öltözékével.

Schobert Norbi é családja Forrás: Polyák Attila/Origo

Majka és Dundika együttesét is imádtuk. Itt ugyan sokkal egyértelműbb volt az összeöltözés, mégis nagyon stílusos lett az összhatás.

Majka és Dundika Forrás: Polyák Attila/Origo

Cinthya Dictator és Varga Viktor kétségtelenül a legizgalmasabb sztárpár, akik imádják a feltűnést, mindig extravagánsak, igazi művészlelkek, akiknek tényleg minden jól áll, mert látszik, hogy önazonosak ebben a világban, amit képviselnek.

Cynthia Dictator és Varga Viktor Forrás: Polyák Attila/Origo

A legütősebb ruhák az elmúlt évek Story-gáláiról

Minden év februárjában összegyűlik a magyar celebvilág apraja-nagyja a Story-gálán, hogy egy díjátadó és egy parti keretében mutassák meg magukat egy-egy izgalmas és divatos ruhakölteményben. Nézzük is az elmúlt évek legemlékezetesebb darabjait!

Szabó Zsófi végül egy egyszerű vonalvezetésű ruhát választott, amit néhány arany kiegészítővel dobott fel, és persze férje, Kis Zsolt is a klasszikus eleganciára szavazott.

Szabó Zsófi és Kis Zsolt Forrás: Polyák Attila/Origo

VV Soma és kísérője tökéletesen bemutatták, hogy mennyire üthet el egymástól egy szín két árnyalata. Érdemes lett volna kicsit jobban összebeszélni, ami a ruhájukat illeti.

VV Soma és kísérője Forrás: Polyák Attila/Origo

Varnus Xavér az élénk színeket részesítette előnyben, és kísérője is ehhez alkalmazkodott. Az árnyalatok ugyan tökéletesen passzoltak egymáshoz, mégis kicsit sok volt: a szemünk is belefárad ebbe a vibrálásba.

Varnus Xavér és kísérője Forrás: Polyák Attila/Origo

Melyik sztárpár stílusa tetszik legjobban?

Celebdivat: A legütősebb ruhák az elmúlt évek Story-gáláirólhttp://www.life.hu/trend/20170208-a-story-galak-legutosebb-ruhai-az-elmult-evekbol.htmlMinden év februárjában összegyűlik a magyar celebvilág apraja-nagyja a Story-gálán, hogy egy díjátadó és egy parti keretein belül mutassák meg magukat egy-egy izgalmas és divatos ruhakölteményben. Nézzük is az elmúlt évek legemlékezetesebb darabjait! TrendOrigoA celeblábak lopták el a show-t - Stílusmustra a New York-i amfAR-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20170209-stilusmustra-a-new-yorki-amfar-galarol.htmlA New York-i divathét keretében tartották meg tegnap este az amfAR-gálát, ahol leghíresebb magyar modelljeink is feltűntek a többi híresség mellett. Nézzük is az este legemlékezetesebb ruháit! TrendAFPKulisszatitkok - Ezek a sztárok rejtélyes szépítő technikáihttp://www.life.hu/trend/20170203-a-sztarok-titokzatos-szepitotechnikai.htmlA nagy eseményeken, amikor ezer objektív és száz kamera szegeződik a sztárokra, akkor bizony a legjobb formájukban akarnak tündökölni, amihez különböző technikákat vetnek be. Hogy mik azok? Mutatjuk őket! Trend--Villantsd ki a zoknidat! Ez most a legvagányabb kiegészítőhttp://www.life.hu/trend/20170131-zoknimania-interju-a-nebouxii-tervezojevel.htmlNeked is volt manapság olyan napod, amikor a nagy szürkeségben felöltözni sem volt kedved? Végül felvetted a legegyszerűbb fekete cuccaidat, de felkaptad hozzá a legvagányabb színes zoknidat, hogy azért mégis legyen valami vidám, valami lélekmelengető rajtad, még úgy is, ha rejtve is marad a cipődben. Ha ismered ezt az érzést, akkor bizony te is zoknimániás vagy! Most olyan zoknikat mutatunk neked, amelyeket akár rejtve, csak a saját jókedvedért, de bátran kivillantva is viselhetsz, hogy másoknak is feldobd a napját, és biztatunk: vállald bátran, mert ez egy szuper mánia! Trend--Denise Richards a legújabb plasztikrém Hollywoodban - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20170127-heti-stilusmustra-szerepel-benne-victoria-beckham-denise-richards-jennifer-lopez.htmlTúl sok izgalmat nem hozott ez a hét, ami a vörös szőnyeges bevonulásokat és sztároutfiteket illeti, viszont nagy eséllyel új plasztikrémet avathatunk. TrendNorthfotoBritney Spears egykor és most - A szűz tinilány, az őrült díva és a nagy visszatérőhttp://www.life.hu/trend/20170126-britney-spears-stilusevolucioja-a-kezdetektol-napjainkig.htmlBritney újra visszatért! Hamarosan ráadásul önéletrajzi könyve és az abból készült mozi is megjelenik. Az elképesztően nagy felhajtás közepette mi inkább egy kis visszaemlékezés formájában tisztelgünk eddigi életműve előtt. Íme, Britney, a szende szűz lánytól a megbolondult, őrült popdíván át, a fájdalmasan 90-es évek stílusban visszatért énekesnőig. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.