Fotók a múltból: így néztek ki a sztárok, amikor életükben először léptek a Grammy vörös szőnyegére

Taylor Swift vörös szőnyeg Lady Gaga Grammy Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt vasárnap az 59. Grammy-díj-átadón pózoltak a celebek, mi azonban arra is kíváncsiak voltunk, hogyan néztek ki ezek a sztárok, amikor életükben először jelentek meg a gála vörös szőnyegén. Akkor és most fotókra felkészülni!

Beyoncé 2004 és 2017

A díjátadó legjobban várt előadója volt Beyoncé, aki hozta is tőle megszokott színvonalat. Az egész világnak leesett az álla attól, ahogy várandósan, igazi ősanyaként énekelt a színpadon. A fellépőruhája is meglehetősen emlékezetes volt, de a vörös szőnyegen viselt ruháját is imádtuk. Beyoncé első Grammyje pedig igazi ezredfordulós stílust képviselt.

Beyoncé Forrás: AFP

Rihanna 2007 és 2017

2007-ben a kicsit hableányos stílust hozta Rihanna, 10 évvel később viszont csodásan festett.

Rihanna Forrás: AFP

Lady Gaga 2010 és 2017

2010-ben többféle jelmezt is bemutatott a gálán. Az alapvető stílus azóta sem változott, Lady Gaga imádja a feltűnést és a jelmezszerűséget a vörös szőnyegen.

Lady Gaga Forrás: AFP

Adele 2009 és 2017

Az idei díjátadó másik nagy sztárja volt, aki egyik díjának felét odaadta Beyoncénak. Adele nyerte egyébként a legtöbb díjat, amiket ebben a lombzöld ruhában vett át. 2009-ben még az egyszerű feketére szavazott, és ugyan nem nézett ki rosszul, manapság sokkal dívásabb a megjelenése.

Adele Forrás: AFP

Taylor Swift 2008 és 2016

2008-ban még nagyon kislányosan pózolt, és idén sajnos nem is volt jelen a gálán, de 2016-os ruhájával össze tudjuk hasonlítani az első bevonulását. Tény, hogy azóta rengeteget nőiesedett.

Taylor Swift Forrás: AFP

Jennifer Lopez 2010 és 2017

17 év után is a cicivillantós ruhák maradtak JLo kedvencei, de szerencsére az évek múltával már kicsit szolidabbra vette a figurát.

Jennifer Lopez Forrás: AFP

Britney Spears 2000 és 2017

2000-ben karrierje elején volt Britney, 2017-re pedig túl van egy csomó mindenen, többek között egy váláson, két gyermek születésén, egy ideg-összeroppanáson, néhány elvonón és egy nagy visszatérésen. Látszanak is rajta az elmúlt évek nyomai, és a stílusa sem lett jobb.

Britney Spears Forrás: AFP

Britney Spears egykor és most - A szűz tinilány, az őrült díva és a nagy visszatérő


Britney visszatért! Hamarosan ráadásul önéletrajzi könyve és az abból készült mozi is megjelenik. Az elképesztően nagy felhajtás közepette mi inkább egy kis visszaemlékezés formájában tisztelgünk eddigi életműve előtt. Íme, Britney, a szende szűz lánytól a megbolondult, őrült popdíván át, a fájdalmasan 90-es évek stílusban visszatért énekesnőig. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Katy Perry 2009 és 2017

Katy Perry a klasszikus dívát hozta 2009-ben, amikor először jelölték Grammy-díjra. Idén annyira nem szerettük a ruháját, így talán ő az egyetlen, akinél a változás nem meggyőző.

Katy Perry Forrás: AFP

Justin Bieber 2010 és 2016

2010-ben valójában még kisfiú volt Justin Bieber, így igencsak nagy a változás 2016-hoz képest, amikor legutóbb volt jelen a Grammy vörös szőnyegén.

Justin Bieber Forrás: AFP

Miley Cyrus 2008 és 2015

Habár legutóbb két éve jelent meg a díjátadón, a stílusa azóta mondjuk csak botrányosabb lett, így is elég komoly a különbség a képek között: a szende kislány és a belevaló, vagány csaj.

Miley Cyrus Forrás: AFP

A cicivillantás vitte a prímet a Grammy-gálán

Vasárnap éjjel osztották ki a zeneipar legnagyobbjai között a Grammy-díjakat. De lássuk, ki mit viselt a zeneipar Oscarjának számító eseményen. Fotók a cikkben!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.