Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexi képet posztolt nyilvános Facebook-oldalára Molnár Anikó.

Az egykori Való Világ-sztár, aki legutóbb váratlan bejelentést tett, friss fotóval örvendeztette meg a követőit.

Anikó ezzel a képpel kívánt jó éjszakát, rajongói tetszését pedig azonnal elnyerte, hiszen csak úgy ragyog, látszik rajta, hogy jól érzi magát.

Ők voltak a legszebb ruhákbanhttp://www.life.hu/trend/20170212-story-gala-2017-ok-voltak-a-legszebbek.htmlFebruár 11-én, szombat este újra összegyűlt a hazai sztárvilág, a Story-gálán természetesen mindenki a legjobb formáját hozta. Megmutatjuk, hogy kik voltak azok, akiktől leesett az állunk. Megmutatjuk a legszebb ruhákat.Trend--Valentin-napi apróságok szerelmeseknekhttp://www.life.hu/trend/20170210-valentin-napi-aprosagok-szerelmeseknek.htmlSzerkesztőségünkben is megoszlanak a vélemények a Valentin-napról, de azért abban egyetértünk, hogy mindenki azt és úgy ünnepel, ahogy szeretne. Ha nem vagy a híve a szerelmesek napjának, akkor tekintsd ezeket az ajándékokat olyan apróságoknak, amelyekkel akár egy szimpla tavaszi hétvégén is meglepheted a párodat. Csak úgy. Mert szereted. TrendThinkstockBritney Spears arca megváltozott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170213-britney-spears-arca-megvaltozott.htmlBritney Spears jó ideje azon dolgozik, hogy visszanyerje régi formáját, de sajnos az idő múlása és a csapongó életmód meglátszik az énekesnő arcán akkor is, ha beavatkozásokkal próbálja eltüntetni nehézkes élete nyomait. Trend--A Grammy-gála legjobban és legrosszabbul sminkelt sztárjaihttp://www.life.hu/trend/20170213-a-grammy-dijatado-legjobb-es-legrosszabb-sminkjei.htmlSztárjaink bármennyire is szerették volna elvonni a figyelmemet a sminkekről a már túlzásba vitt dekoltázsokkal, hát nem sikerült. Nézzük csak meg közelebbről a szebbnél szebb és rosszabbnál rosszabb sminkeket. TrendOrigoStory-gála: ezért viselt mélyen kivágott ruhát Várkonyi Andrea - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170213-story-galan-ezert-viselt-meresz-ruhat-varkonyi-andrea.htmlA Story-gálán rengeteg meglepő viselettel találkozhattunk, Várkonyi Andrea merészen dekoltált estélyi ruhája is ezek közé tartozott. Eddig nem láthattuk ilyen öltözékben a műsorvezetőt, most kiderült, miért választotta ezt a ruhát. TrendOrigoStílusmustra a BAFTA-díjátadóról – Katalin hercegné merész ruhája lopta el a show-thttp://www.life.hu/trend/20170212-stilusmustra-a-bafta-dijatadorol.htmlVasárnap este adták át a brit filmes akadémia díjait. A BAFTA a legnagyobb filmes esemény az Oscar előtt, így mindenki izgatottan várja, hogy kik lesznek a díjazottak. Most azt is megmutatjuk, hogyan öltöztek fel a sztárok a nagy eseményre. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.