A 2017 Pirelli naptárban Kate Winslet is gyönyörű

Forrás: Youtube/Kate Winslet -
Kate Winslet Nicole Kidman Pirelli naptár Helen Miller Penelope Cruz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pirelli naptár már ikonikus, minden évben gyönyörű fotósorozatot készítenek a kalendáriumhoz. A 2017-es is csodálatos, központjában az érzékenység és az egyén áll. Természetesen a legnagyobb sztárok álltak modellt, úgy mint Kate Winslet, Penelope Cruz és Helen Mirren.

Minden évben a legnagyobb szenzáció a Pirelli naptár, ami mindig különleges. A 2017-es évben az egyéniség és az érzékenység áll a kalendárium fotóinak középpontjában, a fotók azt az üzenetet közvetítik, hogy légy önmagad. A mindig különleges kalendáriumot ezúttal Peter Lilndbergh fényképész készítette, számára volt igazán fontos, hogy őszinte és nyitott képek készüljenek, ami maradéktalanul sikerült is.

Kate Winslet is smink nélkül szerepel a Pirelli naptárban Forrás: Youtube/Kate Winslet

Természetesen a legnagyobb sztárok kaptak szerepet a naptárban. Jessica Chastain, Penelope Cruz, Nicole Kidman, Rooney Mara, Helen Mirren, Julianne Moore, Lupita Nyong'o, Charlotte Rampling, Lea Seydoux, Uma Thurman, Alicia Vikander, Kate Winslet, Robin Wright, és Zhang Ziyi is szerepel a kalendáriumban.

/1612/Smink2016122142354Melltartó nélkül pózol Emma Watson - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170301-melltarto-nelkul-pozol-emma-watson.htmlEmma Watson nem éppen arról híres, hogy lépten-nyomon szexi fotókkal árasztaná el a közösségi oldalait, a legtöbb női sztárral ellentétben. Ezúttal azonban egy fotózás kedvéért kivételt tett, és megmutatta a szexi, melltartó nélküli oldalát. Trend--Uma Thurman csórónak öltözve dohányzik – Fotó!http://www.life.hu/trend/20170301-uma-thurman-csoronak-oltozve-dohanyzik.htmlA hírességek igyekeznek megőrizni a róluk kialakult tökéletes képet, Uma Thurmant azonban úgy tűnik, ez már nem érdekli. A színésznő nemhogy nincs bombaformában, de inkább néz ki alkoholistának, mint fénylő csillagnak... Trend--Zoltán Erika extrém frizurát villantott – Fotó!http://www.life.hu/trend/20170301-zoltan-erika-extrem-hajat-villantott-foto.htmlZoltán Erika gőzerővel készül a március 11-ei nagykoncertjére. Az egykor "túl szexi lány" megosztott egy kis részletet az előkészületekről: extrém hajat fog viselni. Trend--Milliárdos ékszerek az Oscar-gálán - Ezek voltak a legdrágább gyémántcsodák!http://www.life.hu/trend/20170228-az-oscar-galan-viselt-legdragabb-ekszerek.htmlAz Oscar-gálán nemcsak a ruhák keltenek nagy feltűnést, egyes ékszerek is olyan különlegesek, hogy érdemes róluk külön is beszélni. A ruhákhoz hasonlóan ezeket az ékszerkölteményeket is kölcsönzésre kapják a hírességek a különböző cégektől. És mennyit érnek? Következzenek a képtelenül nagy összegek! TrendOrigoBomba alakot villantott Zimány Lindahttp://www.life.hu/trend/20170228-bomba-alakot-villantott-zimany-linda-instagram.htmlTette mindezt bugyiban... TrendOrigoBerki Krisztián injekcióval tüntette el tokájáthttp://www.life.hu/trend/20170227-berki-krisztian-injekcioval-tuntette-el-a-tokajat.htmlBerki Krisztián híres arról, hogy élvezi a bizarr szépészeti beavatkozásokat. A herevasalást már sosem tudja lemosni magáról, és itt az újabb őrülete: epével tüntette el a tokáját. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.