Fantasztikusan néz ki a bikinis Heather Locklear - Fotó!

fotó szexi dekoltázs Heather Locklear
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hawaiin fotózták le az 55 éves sztárt, akinek bizony nem lehet panasza az alakjára. 19 éves lánya mellett napozva sincs miért szégyenkeznie, ugyanis még mindig bomba alakja van.

Az híres édesanya igyekszik mindig figyelni a megjelenésére, de azért őt is sikerült már egy rosszabb pillanatában lefotózni. A most készült képen azonban jól látszik, hogy hiába telt el 18 év a Melrose Place befejezése óta, a sztáranyukán még mindig jól mutat egy égszínkék bikini.

Heather Locklear alakjára nem lehet senkinek panasza Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

Az alma nem esik messze a fájától: Heather Locklear lánya, Ava is gyönyörű. Nem is csoda, hogy 18 évesen modellkedni kezdett.

Ilyen az élete a börtön után Amy Locane-nek, a Melrose Place sztárjának

Részegen száguldozott az úton a Melrose Place sztárja, egy édesanya életét vette el. Három év börtönbüntetésre ítélték, de szabadulása óta nem beszélt a rács mögött eltöltött évekről. Amy Locane először szólalt meg azóta, és elmondta, küzd, hogy visszailleszkedjen. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.