Rúzsmániások figyelem! Ezeket a színeket próbáljátok ki tavasszal

Forrás: Thinkstock -
tavasz rúzs szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eszméletlenül pazar és káprázatos a tavaszi rúzsfelhozatal, amit ezúttal is kedvenc sminkmesterünk, Larion Oscar mutat be.

Egyszerre a pasztell cukorkaszínek, a frissítő citrusfélék, valamint a hűvösen derűs, vibráló árnyalatok kerülnek előtérbe.

Idén tavasszal trendi lesz a pasztell cukorkaszín Forrás: Thinkstock

Textúrában még tartja magát a matt őrület, de szépen bekúsznak a selymes, fényes és ultrafényes ajakrúzsok is.

Tipp

Ha vékony ajkad van, akkor csak egy dologra mindenképpen figyelj az ajakrúzs kiválasztásánál. Mégpedig arra, hogy mindig az élénkebb, világosabb árnyalatokat részesítsd előnyben.

Nagyon izgalmas ebben a szezonban a khaki, a szürke, a taupe, a felhőkék, az élénk kék, a farmerkék, a pasztellzöld, a zsenge lime, a deep envy, a levendula, a pasztell-lila, a sárga, a barack, a narancs, a narancsospiros, a rágógumipink, az ártatlan rózsabimbó, a mályvás rózsa, a magenta pink, a mogyoró, a nude, a fahéj, a toute nude, a csinos barna, a fekete, a kávébarna, a füstös bordó, a mély lila, a véres bogyószínek és természetesen a vibráló piros.

1. Amway 8000 forint 2. MAC 7000 forint 3. MAC 6700 forint 4. Essence 849 forint 5. H&M 1490 forint 6. Avon 1399 forint 7. H&M 2990 forint
Ezeket a színeket feltétlenül próbáld ki 2017 tavaszánhttp://www.life.hu/trend/20170309-ezek-a-legmenobb-szinek-iden-tavasszal-larion-oscar-sminkmester-beszamoloja.htmlItt a tavasz, ideje kibújni a csigaházunkból, és kipróbálni az izgalmasabbnál izgalmasabb új színtrendeket. Larion Oscar sminkmester elárulja, melyek a legvagányabbak 2017 tavaszán. Trend--Egy évre a 60-tól! Így lett szexszimbólum és stílusikon Sharon Stonehttp://www.life.hu/trend/20170309-sharon-stone-59-eves-lett.htmlÉdesanyja takarítónő, édesapja gyári munkás volt, de lányuknak, Sharonnak egészen más sorsot szántak. Minden egy szépségversennyel kezdődött, amit 17 éves korában nyert meg, néhány évvel később pedig már Hollywood szexszimbólumának számított. Közben azonban az egyetemet is elkezdte, és 140-es IQ-jával a Mensa tagja lett. TrendOrigoMi már mindenhol csíkokat látunk - Ez a tavaszi-nyári szezon legmenőbb trendjehttp://www.life.hu/trend/20170307-a-csikos-minta-a-tavaszi-nyari-szezon-legjobb-trendje.htmlKeresztbe, kasul, feketén, kéken, pirosan, színesen - mi már mindenhol csak csíkokat látunk. Nem is csoda, hiszen ez lesz az idei tavaszi-nyári szezon egyik nagy őrülete, amit ti is biztosan imádni fogtok. TrendOrigoA hónap színe: a szikrázó mandarinhttp://www.life.hu/trend/20170307-a-honap-szine-a-mandarin.htmlMost, hogy végre kisütött a nap, bele is vetjük magunkat a tavaszba, és a legszikrázóbb, legvibrálóbb színnel köszöntjük a jó időt. A mandarin a hónap színe! Trend--A hónap sminktrükkje: a harmatos ragyogáshttp://www.life.hu/trend/20170303-marcius-honap-sminktrukkje-larion-oscartol.htmlMárciusban a hónap sminktrükkje az arc harmatos ragyogásáról és az izgalmas ajakfestésről szól. Olvasd el Larion Oscar sminkmester tanácsait! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.