Ezeket a színeket feltétlenül próbáld ki 2017 tavaszán

Forrás: Thinkstock -
tavasz szépségápolás smink szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt a tavasz, ideje kibújni a csigaházunkból, és kipróbálni az izgalmasabbnál izgalmasabb új színtrendeket. Larion Oscar sminkmester elárulja, melyek a legvagányabbak 2017 tavaszán. 

A legmenőbb árnyalatok a mogyoró, a hamvas rózsaszín, a narancs, a magenta pink, a boglárkasárga, a levélzöld, a felhőkék, a Niagara-kék, az élénk lapis blue és a khaki-kale zöld.

  • A szezon meghatározó főszíne a levélzöld, nagyon friss, üde megjelenést kölcsönöz, és izgalmasan lehet keverni a khaki-kale zölddel, a boglárkasárgával, de akár kék színekkel is.
  • A boglárkasárga igazán üdítő nyári szín, izgalmas önmagában is, de kékkel még vadítóbb. Kompenzáljuk az élénk színt visszafogott sminkkel.
Az üdítő és vidám boglárkasárga színt kompenzáljuk szolid sminkkel Forrás: Thinkstock
  • A kale zöldet khakiként is emlegetik. Nagyon vagány, határozott karaktert ad viselőjének. Jól illik hozzá a no make up smink, de bátran lehet szemhangsúlyos sminket is készíteni hozzá.
  • Az ártatlan rózsaszín lett az új semleges szín. Romantikus megjelenést kölcsönöz a viselőjének. Sminkben is érvényesül ez a visszafogott szín, akár egy árnyalattal lehet hangsúlyozni az orcákat és az ajkakat.
  • A felhőkék természetes hatású szemsminkben is érvényesül, de még izgalmasabb, ha ajkunkat narancsos árnyalatú rúzzsal festjük ki hozzá.
  • A mogyoróbarna időtlen, elegáns szín. Nagyon jól kombinálható más színekkel. Sminkben ráerősít, ha egy trendi, fényes hatású sminket készítünk hozzá.
  • A magenta pink harsány és üde. Ügyeljünk rá, hogy ne legyen túl sok. Használhatjuk kiegészítő vagy fő színként is, egyéniség kérdése, de törjük meg egy harmonizáló vagy egy vibráló árnyalattal.
Jól mutat a szájon és a körmökön a vagány és vibráló magenta pink Forrás: Thinkstock
  • A lapis blue az élénk kék. Ez a fenséges kék önmagában elégséges, hogy a figyelem középpontjába kerülj. Ha fényes változatban használod, mind az öltözködésben, mind a sminkben elektromossággal tölt fel, végzetesen sikeres lesz a belépőd bárhol.
  • A flame az új, vibráló narancsos árnyalat, frissítően hat ajakrúzsként, de kiegészítőként is, és főszínként az öltözködésünkben is üdítő hatást kelt. Izgalmas lehet a Niagara-kékkel is.
  • Szemsminkben a szezon kék tónusait keverve, akár egy kis élénk levélzölddel és narancsos vagy a klasszikus piros ajakrúzzsal kombinálva nagyon izgalmas megjelenést kölcsönöz.
Mi már mindenhol csíkokat látunk - Ez a tavaszi-nyári szezon legmenőbb trendjehttp://www.life.hu/trend/20170307-a-csikos-minta-a-tavaszi-nyari-szezon-legjobb-trendje.htmlKeresztbe, kasul, feketén, kéken, pirosan, színesen - mi már mindenhol csak csíkokat látunk. Nem is csoda, hiszen ez lesz az idei tavaszi-nyári szezon egyik nagy őrülete, amit ti is biztosan imádni fogtok. TrendOrigoA hónap színe: a szikrázó mandarinhttp://www.life.hu/trend/20170307-a-honap-szine-a-mandarin.htmlMost, hogy végre kisütött a nap, bele is vetjük magunkat a tavaszba, és a legszikrázóbb, legvibrálóbb színnel köszöntjük a jó időt. A mandarin a hónap színe! Trend--A hónap sminktrükkje: a harmatos ragyogáshttp://www.life.hu/trend/20170303-marcius-honap-sminktrukkje-larion-oscartol.htmlMárciusban a hónap sminktrükkje az arc harmatos ragyogásáról és az izgalmas ajakfestésről szól. Olvasd el Larion Oscar sminkmester tanácsait! Trend--Ők diktálják most a kismamadivatot - A legtrendibb várandós sztárok Hollywoodbólhttp://www.life.hu/trend/20170302-a-legtrendibb-kismamak-hollywoodbol.html2017 a nagy babavárások éve Hollywoodban. Ritkán fordul elő, hogy ennyi híresség várjon egyszerre gyermeket. Alig várjuk, hogy láthassuk a kis sztárcsemetéket, de addig is nézzük meg, milyen stílusban öltözködnek a kismamák. TrendAFPMilliárdos ékszerek az Oscar-gálán - Ezek voltak a legdrágább gyémántcsodák!http://www.life.hu/trend/20170228-az-oscar-galan-viselt-legdragabb-ekszerek.htmlAz Oscar-gálán nemcsak a ruhák keltenek nagy feltűnést, egyes ékszerek is olyan különlegesek, hogy érdemes róluk külön is beszélni. A ruhákhoz hasonlóan ezeket az ékszerkölteményeket is kölcsönzésre kapják a hírességek a különböző cégektől. És mennyit érnek? Következzenek a képtelenül nagy összegek! TrendOrigoCsodás magyar nők stílustippjei - Lesd el őket te is!http://www.life.hu/trend/20170305-a-legcsodasabb-magyar-nok-stilustippjei.htmlKíváncsi vagy a magyar nők stílustippjeire? Inspirálódj velünk! Ezek a csodás hazai sztárok tudják, hogy mi az igazi stílus. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.