Liptai Claudia elhanyagoltnak látta magát a tükörben

Forrás: Liptai Claudia / Facebook -
tükör Liptai Claudia anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia élete teljesen megváltozott, amikor megszületett a kisfia, persze ezt egyáltalán nem bánja. Hiú énje azért előtör olykor belőle, így amikor nemrég tükörbe nézett, alaposan megdöbbent!

Néhány hónapja született meg Liptai Claudia kisfia, a műsorvezető talán nem is lehetne boldogabb. Ráadásul párjának nemrég sikerült a válása végére is pontot tennie, így ha akarnak, bármikor össze is házasodhatnak. Bátran kijelenthetjük, hogy Claudia életében minden a legnagyobb rendben, még akkor is, ha mostanában főként anyaüzemmódban van a műsorvezető. Bár Claudia igyekszik odafigyelni magára, megdöbbent, amikor alaposan megnézte magát a tükörben.

Liptai Claudiának nem teszett, amit a tükörben látott Forrás: Liptai Claudia / Facebook

"Eljött az idő, amikor a kisbaba már nem háromóránként kel, így a fürdőszoba tükrében végre újra tüzetesen meg tudtam magam nézni. Mivel velőtrázó sikolyom még az alvó sünöket is felverte a közeli mezőkön, úgy döntöttem, az anyaszerep mellett kicsit a női énemet is előbányászom. Nem szégyellem bevallani: hiú vagyok és igényes" - írta a Best Magazinnak Claudia, aki igyekszik visszanyerni a szülés előtti alakját. "Megpróbálkozom a testi visszarendeződéssel is. Nagyon nehéz. Sok türelem kell hozzá" - írta a műsorvezető, de leszögezte, nem baj, ha a teste nem lesz olyan, mint régen, hiszen két gyermek nyomait őrzi.

Pintér Tibort üldözi egy rajongójahttp://www.life.hu/sztarok/20170317-pinter-tibort-koveti-egy-rajongoja.htmlPintér Tibor után mindig is bomlottak a nők, ez most sincs másképp. Vannak azonban olyanok, akik túlzásba viszik a rajongást: egy őrült nő minden lépését követi! TV + SztárokOrigoGyőrfi Pál szerint kikapcsolódás lesz A Nagy Duett- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170317-gyorfi-pal-elsosegelyt-is-nyujtanak-versenytarsainak-a-nagy-duett.htmlGyőrfi Pált többször láthattuk már televíziós pordukcióban. Ezúttal A Nagy Duettben fogja megcsillogtatni énekes és táncos tudását: Fábián Julival mindent bevetnek majd a győzelem érdekében. TV + SztárokOrigoErdei Zsolt, Madár szeret énekelni- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170317-madar-nagyon-szeret-enekelni.htmlMadár és Judy is szívesen vesznek részt A Nagy Duett című műsorban. Az ökölvívó elárulta: nagyon szeret énekelni. TV + SztárokOrigoVastag Csaba nem számít véres küzdelemre- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170317-vastag-csaba-es-abraham-edit-komolyan-veszik-feladatukat.htmlVastag Csaba is színesíti A Nagy Duett legújabb sztárvetélkedőjének listáját. Párja pedig a Barátok közt egykori zsémbes karakterét, Claudiát megformáló, Ábrahám Edit lesz. TV + SztárokOrigoÍgy táncol Demcsák Zsuzsa - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170317-igy-tancol-demcsak-zsuzsa.htmlDemcsák Zsuzsa éppen a jól megérdemelt szabadságát tölti, egy kis síeléssel kapcsolódik ki, na meg tánccal! Nézd meg, hogy riszál a műsorvezető. TV + SztárokOrigoCsuja Imre a fia haláláról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170317-csuja-imre-beszelt-fia-halalarol.htmlNem beszélt eddig élete legnagyobb tragédiájáról Csuja Imre, amit semmi sem tud gyógyítani. Most megtörte a csendet, elmondta: meghalt a fia. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.