A 10 legemlékezetesebb ruha az elmúlt évek Glamour-gáláiról

ruha Glamour sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtök este újra átadják a Glamour-díjakat. Mielőtt beszámolnánk a Woman of the year 2017-es díjazottjairól, megmutatjuk az elmúlt évek legemlékezetesebb ruháit. 

Iszak Eszti - 2016

A műsorvezető kétségtelenül a tavalyi gálán hozta a legütősebb szettet, ugyanis az egyik oldalon alig takarta valami a testét, és még a bugyi pántja is megvillant. Egyébként meg kétségtelenül tökéletes alakja van, úgyhogy ő még ezt is bevállalhatja. Te mit gondolsz?

Glamour Women of the Year 2016 #minighettostyle @glamourhungary

iszakeszti (@iszakeszti) által megosztott bejegyzés,

Vajna Timi - 2016

Szintén tavaly szerettünk bele Vajna Timi ruhájába. A csodás narancspiros, vékony pántokkal kombinált ruhát Victoria Beckham tervezte.

Vajna Timi (jobbra) egy Victoria Beckham által tervezett ruhát viselt Fotó: Polyak Attila/Origo

Debreczeni Zita - 2015

2015-ben talán mindenkit meglepett Debreczeni Zita ruhája, ami kifejezetten maszkulin stílusú volt. A felvágott ujjmegoldás kicsit furcsának tűnt, ahogy a halványzöld táska is meglepő megoldás volt a sötét outfithez.

Debreczeni Zita ruhája kifejezetten maszkulin stílusú volt Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Kulcsár Edina - 2015

Ebben az évben Kulcsár Edina is kissé furcsa megoldást választott. A fején gyöngysorok díszelegtek, ruhájához egy, a csuklójáig vezetett lepelt illesztettek.

Kulcsár Edina két évvel ezelőtt kissé furcsa megoldást választott Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Zséda - 2015

Úgy látszik, ez az év a meglepetések éve volt. Zséda általában zártabb ruhákat választ magának, de 2015-ben a trendnek megfelelően vállvillantós ruhát választott.

Zséda 2015-ben a trendnek megfelelően vállvillantós ruhát választott Forrás: Zsigmond László/Life.hu

Palvin Barbi - 2015

Talán Palvin Barbi volt a legnagyobb kedvencünk ebben az évben. Az elegáns, csipkével kombinált fekete ruha fantasztikusan mutatott rajta.

Palvin Barbi egy elegáns, csipkével kombinált fekete ruhát viselt Forrás: Zsigmond László/Life.hu

Tóth Gabi - 2014

Tóth Gabi 2014-ben volt a legelegánsabb. Az a gyanúnk, hogy ez a piros csipkecsoda egy Sármán Nóra-kreáció volt, ami csodálatosan festett az énekesnőn. Elegáns, de vagány is egyben.

Tóth Gabi 2014-ben volt a legelegánsabb Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Tolvai Reni - 2014

Ha van furcsa vörös szőnyeges szerelés, akkor ez bizony az. Tolvai Reni egy flitteres, csillámos estélyi ruhához és zakóhoz egy sportmelltartót vett fel.

Tolvai Reni egészen furcsa szerelést viselt a 2014-es gálán Fotó: Hámori Zsófia/life.hu

Tóth Gabi - 2011

Tóth Gabitól a 2011-es outfitet sem tudtuk kihagyni a válogatásból. Gabinak ez a rövid, szőke hajú időszaka volt, amihez mindig elképesztően vagányan öltözködött. Ez a Glamour-gálán sem volt másképp. Nézzétek csak:

Tóth Gabi 2011-ben rövid platinaszőke hajjal vagánykodott Forrás: Ancsin Gábor [origo]

Janicsák Veca - 2011

Sokat megmutatott magából Janicsák Veca a 2011-es gálán. Az énekesnő egy miniben érkezett a gálára.

Janicsák Veca sokat megmutatott magából a 2011-es gálán Forrás: Ancsin Gábor [origo]
Sminkelj úgy, mint a születésnapos Reese Witherspoonhttp://www.life.hu/trend/20170320-sminkelj-ugy-mint-a-szuletesnapos-reese-witherspoon.htmlReese Witherspoon színésznő törékeny, bájos alkat. Élmény, bárhol jelenik is meg. Harmonikus sminkje mindig kifogástalan, ezért is ragyog ki a tömegből. Ha te is a nyár típusba tartozol, akkor így készítsd el magadnak a színésznő sminkjét. Trend--Kristen Stewart egykor és most: a tinibálványtól a múzsáighttp://www.life.hu/trend/20170316-kristen-stewart-stilusevolucioja-igy-festett-egykor-es-most-a-szineszno.htmlFurcsa belegondolni, de a hamarosan 27. születésnapját ünneplő Kristen Stewart már 2002 óta jelen van a hollywoodi filmiparban és sztárvilágban. Sokan csak az Alkonyat-filmek miatt szeretik vagy éppen nem szeretik, pedig Kristen Stewart sokkal több egy tinibálványnál. TrendOrigoHeti trendjelentés: közönséges ruhák és durva villantások a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20170310-heti-trendjelentes-szerepel-benne-kristen-stewart-halsey-tom-hiddleston.htmlA héten sem volt hiány vörös szőnyeges eseményekből, ráadásul volt néhány meglehetősen furcsa outfit, ami kiverte nálunk a biztosítékot. Mutatjuk is a részleteket! TrendAFP7+1 tavaszi stílustipp plus size lányoknakhttp://www.life.hu/trend/20170309-tavaszi-stilustippek-plus-size-lanyoknak-es-noknek.htmlItt a tavasz, ami azt jelenti, hogy a szekrény mélyéről végre előkerülnek a vékonyabb színes felsők, a farmerkabátok, a maxiruhák és a ceruzaszoknyák. Kovrig Dóra a Plus Size Advice blog írója most bemutatja, mi az a 7+1 plus size alapdarab, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy tavasszal is nőiesek és stílusosak legyetek. Trend--Mi már mindenhol csíkokat látunk - Ez a tavaszi-nyári szezon legmenőbb trendjehttp://www.life.hu/trend/20170307-a-csikos-minta-a-tavaszi-nyari-szezon-legjobb-trendje.htmlKeresztbe, kasul, feketén, kéken, pirosan, színesen - mi már mindenhol csak csíkokat látunk. Nem is csoda, hiszen ez lesz az idei tavaszi-nyári szezon egyik nagy őrülete, amit ti is biztosan imádni fogtok. TrendOrigo50 éves lett Lorelai Gilmore, azaz Lauren Graham, a Szívek szállodája sztárjahttp://www.life.hu/trend/20170314-50-eves-lett-lorelai-gilmore-azaz-lauren-graham-a-szivek-szallodaja-sztarja.htmlLauren Graham ma ünnepli 50. születésnapját. Ennek alkalmából megmutatjuk, hogyan változott az elmúlt 30 évben a Szívek szállodája sokat fecsegő, kávémániás anyukája. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.