Kim Kardashian felhívás kim kardashian LifeNetwork hasonmásverseny Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valahányszor a tükörbe nézel, úgy érzed Kim Kardashian kiköpött mása vagy? Akkor most figyelj!

A mai nappal meghirdetjük A Nagy Kim Kardashian hasonmásversenyt! Ha te is hasonlítasz az örmény származású amerikai televíziós személyiségre, aki darázsderekáról, hatalmas tomporáról és szuperszexi dekoltázsáról vált híressé, és akit néhány évvel ezelőtt a világ legszebb fenekű nőjének választottak, ne habozz!

Küldd el egész alakos fotódat az info@life.hu e-mailcímre április 30-ig!

Keressük Kim Kardashian hasonmását Forrás: Northfoto

És hogy mit nyer az, aki megtévesztésig hasonlít Kanye West feleségére?

Egy stylist, egy sminkes, és egy fodrász segítségével kihozzuk belőle a maximumot és egy profi fotós egy fotósorozatot is készít majd róla. Ezen felül pedig lehetőséget adunk a bemutatkozásra a LifeNetwork tévécsatornán. És ki tudja, innen hová vezet az út.... A lehetőség adott.

Játssz velünk és nyerj! Hidd el, nem bánod meg.

Az eredeti Kim Kardashian

2007-ben szerzett ismertséget magának, amikor egy nyilvánosságra került szexvideója miatt a bíróság 5 millió dollár kártérítést ítélt meg neki. Ugyanabban az évben az E! tévécsatornán bemutatták az ő és családja életét bemutató valóságshowt Keeping Up with the Kardashians címmel. A műsornak több folytatását is leforgatták Kourtney and Kim Take New York és Kourtney and Kim Take Miami címmel. 2010-ben Kim volt a legjobban kereső valóságshow-sztár mintegy 6 millió dolláros bevétellel.

Testvéreivel, Kourtneyvel és Chloéval egy D-A-S-H nevű butikláncot alapítottak, ahol ruházati cikkek mellett parfümöket is árusítanak. 2011. augusztusában Kim televíziós műsor keretében kötött házasságot Kris Humphries kosárlabda-játékossal, aki ellen 72 napi házasság után válópert nyújtott be. A válóper 2013. június 3-án fejeződött be. Kimnek 2013. június 15-én lánya született Kanye West rappertől, akinek a North West nevet adták. Kim Kardashian és Kanye West 2014. május 24-én összeházasodtak.

Játékszabályzat

1. A Játék

A Life.hu (üzemeltetője: Origo Zrt., 1037 Budapest, Montevideo utca 9., Cg.: 01-10-044389) által szervezett Kim Kardashian hasonmásverseny játékban kizárólag a 3. pontban meghatározott természetes személy (továbbiakban: "Játékos") vehet részt, aki a Játék időtartama alatt saját képet tölt fel az info@life.hu e-mail címre. A fotó feltöltésével a Játékos elfogadja a jelen játékszabályzat (a továbbiakban: "Játékszabályzat") feltételeit.

2. A Játék időtartama

A Játék 2017. április 10 és május 8. között kerül megrendezésre.

3. A Játékban részt vevő személyek

A Játékban részt vehet minden Magyarországon élő, állandó lakóhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött természetes személy, amennyiben megfelel a Játékszabályzatban foglalt feltételeknek.

A Játékból ki vannak zárva a Szervező társaság munkavállalói, valamint a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) bekezdés 2. pontjában meghatározott hozzátartozóik.

A Játékban a Játékos kizárólag a saját fotójával játszhat.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy azt a Játékost, aki a jelen pontban foglaltakat megszegi, a Játékból kizárja.

4. A Játék ingyenessége

A Játék a Játékos számára ingyenes és nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

5. Nyeremény

A Játék időartama alatt beküldött és jelen Játékban felhasznált képet a Szervező szerkesztősége a jelentkezési időszak folyamán kiválasztja és mint „legjobb Kim Kardashian hasonmás" jutalmazza az eredményhirdetést követő időszakban a nyertessel egyeztetett időpontban a versenyben meghirdetett nyereménnyel.

A nyeremények másra át nem ruházhatók és készpénzre át nem válthatók. A nyereményben meghirdetett technikai feltételeket a Szervező viseli, azonban a Játékkal összefüggésben felmerülő egyéb költségek a Játékost terhelik (pl. utazási költség).

6. Kiválasztás

A kiválasztásra 2017. április 10 és május 8. között kerül sor a Játékosok közül a Szervező szerkesztősége által, szubjektív szempontok alapján történő kiválasztással.

A kiválasztás helyszíne: Szervező szerkesztősége – Budapest, Montevideo utca 9.

7. Nyertes értesítése

A nyertest a Szervező privát üzenetben értesíti másnap délig. Az itt elküldött elérhetőségeiket követően a Szervező összekötteti a nyertest a nyereményben partnerséget vállaló LifeNetwork tévécsatorna szerkesztőjével, akinél beváltható az ajándék.
A nyertest feltünteti a Szervező a www.life.hu oldalon, a nyertes képével és nevével együtt.

8. Adatkezelés

A Játék során történő adatszolgáltatás önkéntes. A Szervező felhívja a Játékos figyelmét a Játékszabályzat és egyben az adatkezelés szabályainak figyelmes elolvasására.

A fotó a Life.hu e-mail címre és oldalra való feltöltésével a Játékos kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező a #Kardashianhasonmas fotóját, a Játék céljából, valamint a Játék népszerűsítése (így különösen a Szervező saját honlapján a Life.hu URL alatt található honlapon a Játékban részt vevők fotóiból cikk és videó készítése) céljából a Játék befejezését követően visszavonásig kezelje.

A Szervező szavatolja, hogy a Játékos személyes adatainak (azaz fotójának vagy videójának) adatkezelése mindenben a hatályos magyar jogszabályi rendelkezések megtartásával történik.

A Szervező bármikor lehetőséget biztosít a Játékosnak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törlését vagy helyesbítését az alábbi e-mail címen: info@Life.hu

Jogainak megsértése esetén a Játékos az Infotv. alapján jogosult a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c; telefon: +36-1-391-1400; e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu) bejelentést tenni vagy – a választása szerint – a Szervező székhelye szerinti vagy a Játékos lakóhelye, illetve tartózkodási helye szerinti Törvényszékhez fordulni.

9. Felelősség kizárása

A Szervező semmiféle felelősséget nem vállal egyetlen Játékossal vagy bármely más olyan személlyel szemben, aki a vonatkozó jogszabályok, szerződéses kötelezettségek, vagy a Játékszabályzatban foglalt rendelkezések megsértésével vesz részt a Játékban.

A Játék használata során a Játékos tisztában van az elektronikus adatátvitel, internetes kapcsolat természetéből, korlátozott kapacitásából, korlátozott hozzáférésből, állásidőkből, technikai korlátokból, a Játékosok esetleges nagy számából és az ezzel kapcsolatos esetleges technikai és üzemeltetési okokból adódó nehézségekkel. Mindezekre figyelemmel a Játék hibamentességét a Szervező nem szavatolja, a Játékos a Játék alkalmazását kizárólag a saját kockázatára használja.

A Szervezőt a Játékkal összefüggésben feltöltött fotók és videók hitelességéért, tartalmáért, teljességéért, jogszerűségéért, megbízhatóságáért, a fotókon vagy videókon szereplő személyek hozzájárulásának meglétéért felelősség nem terheli.

Szervező a nyeremények tekintetében szavatosságot, garanciát nem vállal.

10. Felhasználási engedély

A jelen Játékszabályzat elfogadásával felhasználási szerződés jön létre a Játékos és a Szervező mindenkori tulajdonosa/üzemeltetője között a szerzői jogi védelemben részesülő, Játékos által készített és jelen Játékban felhasznált szerzői műnek minősülő képek, illetve videók, kép- és hangfelvételek vonatkozásában. Ezen művek jelen Játékban történő felhasználásával a Játékos kizárólagos, időbeli és területi korlátozás nélküli, harmadik személyeknek átruházható és allicenciába adható kizárólagos és jogdíjmentes felhasználási engedélyt ad a Szervezőnek.

Ez a felhasználási jog magában foglal bármilyen felhasználási módot, így különösen, de nem kizárólagosan a többszörözés, a terjesztés, a nyilvánosságra hozatal, a nyilvános előadáson történő felhasználás, kiállítás és átdolgozás jogát.

A Szervező jogosulttá válik a Játékban felhasznált szerzői műnek minősülő képek, illetve videók saját honlapján, a Life.hu URL alatt található honlapon történő népszerűsítő cikkben, illetve videóban történő felhasználására, mindezt a LifeNetwork tévében is.

A Szervező jogosult a harmadik fél által elkövetett szerzői jogi jogsértések esetén saját nevében fellépni.

A Játékos a játékre való jelentkezéssel térítésmentesen hozzájárulását adja, hogy a jelen szabályzat hatálya alatt végzett tevékenységhez kapcsolódóan, illetve annak során készült valamennyi, róla készült képmás és hangfelvétel, illetőleg szellemi alkotás szerzői joga, értve ezalatt a vagyoni jogokat és a felhasználás, hasznosítás jogát a mindenkor hatályos jogszabályok keretei között kizárólag a Szervezőt illetik időbeli és térbeli korlátozás nélkül.

Ennek megfelelően a Játékos a játékra történő jelentkezéssel térítésmentesen hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező rögzítetlen előadását, képmását és hangfelvételét nyilvánosságra hozza, – ismételt sugárzást is lehetővé tevő módon – rögzítse; rögzített előadását, képmását és hangfelvételét korlátlan példányszámban többszörözze – ide értve a Műsor kép vagy hangfelvételen történő rögzítését és számítógéppel vagy elektronikus adathordozóra való másolását is - az előadását magában foglaló Műsort bármely módon sugározza, vagy más módon közönséghez, nyilvánossághoz közvetítse, hang, kép vagy egyéb már ismert hordozón példányszámtól függetlenül terjessze, ismételje, nyilvános előadás céljára értékesítse, a rögzítés jogát, valamint az itt megszerzett felhasználási jogokat más – akár televízió szervezet – részére átadja vagy átruházza; rögzített előadását vezeték útján vagy bármely más eszközzel vagy módon úgy tegye a nyilvánosság számára hozzáférhetővé, hogy a nyilvánosság tagjai a hozzáférés helyét és idejét egyénileg választhassák meg, illetve a sugárzott művet az eredetihez képest más szervezet közbeiktatásával a nyilvánossághoz továbbközvetítse; az előadását filmalkotásban vagy egyéb audiovizuális műben felhasználja, képmását, a műsorban rögzített előadását műsorszolgáltatási és műsorgyártó tevékenységéhez kapcsolódóan promóciós- és reklámanyagokban, műsorrészekben, plakátokon vagy egyéb hordozón megjelenítse.

11. Egyéb

A Játékos a játékre való rendelkezéssel kötelezettséget vállal arra, hogy kiválasztása esetén személyesen közreműködik a Műsor készítésében, ennek során a forgatókönyvnek, a gyártási diszpozíciónak és a rendezői instrukcióknak megfelelően, a tőle telhető legmagasabb színvonalon saját kreatív felelősségére teljesíti.

A Játékos a Műsor felvételének helyszínén pontosan, szereplésre képes állapotban köteles megjelenni. Amennyiben a Játékos – bármely ok miatt – nem jelenik meg, nem fellépésre alkalmas állapotban jelenik meg vagy teljesítményét nem az elvárható színvonalon nyújtja, azzal szerződésszegést követ el.

A Játékos a Játékban való részvétellel kifejezetten kizárólagos felelősséget vállal azért, hogy az általa a Játék során felhasznált fénykép a saját alkotása, azt korábban még nem hozta nyilvánosságra és a fénykép kizárólagos felhasználási jogaival ő rendelkezik, azaz a fénykép közzétételével nem sérti harmadik személy szerzői jogát.

Amennyiben a Játékos jelen Játékszabályzatban vállalt kötelezettsége megszegésével olyan fényképet szerepeltet a Játékban, amelynek nem ő a szereplője, illetve a fénykép közzétételével bárki személyhez fűződő jogát megsérti, e magatartásából eredő teljes polgári jogi kártérítési felelősség és szerzői jogi jogsértés következménye kizárólag a Játékost terheli, e körben a Szervező felelőssége kizárt.

A Játékos a Játékban való részvétellel kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező a Life.hu oldalra feltöltött fotóját vagy videóját a honlapján (www.Life.hu) minden további külön hozzájárulás és ellenszolgáltatás nélkül akár egészében, akár részleteiben felhasználja, illetve közzé tegye a személyhez fűződő jogok maradéktalan betartása mellett.

A Játékos az általa a Játék során átadott információkat a Szervező és nem a játék során érintett közösségi oldalak számára adja át.

Jelen Játékszabályzatra, a Játékra a magyar jogszabályok az irányadók és a Játékban való részvétellel kapcsolatosan kialakuló jogviták kizárólagosan a magyar bíróságok joghatósága alá tartoznak.

Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékszabályzatot indokolt esetben megváltoztatassa. A megváltoztatott Játékszabályzatot azonnal közzéteszi a honlapján (Life.hu) oldalán.

Mindenki láthatta Kim Kardashian mellét: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170224-kim-kardashian-megmutatta-a-mellbimbojat.htmlKim Kardashian ismét felborzolta a kedélyeket a szexi fotóival: ezúttal a mellbimbóját tette közszemlére. Trend--Kim Kardashian őrületes testet villantott: Fotók!http://www.life.hu/trend/20170130-kim-kardashian-szexi-alakot-villantott.htmlA tavalyi év eseményei ellenére Kim Kardashian szuper formában van. A costa rica-i pihenésük idején készült szexi fotók is erről árulkodnak.TrendOrigoKim Kardashian akart lenni, de túl jól sikerült a műtéthttp://www.life.hu/trend/20161109-kim-kardashian-kulsejet-akarta-mutet-de-nagyon-megbanta-a-fiatal-no.htmlA 27 éves Claire Leeson 18 ezer fontot, nagyjából 6 millió forintot költött plasztikai műtétekre, hogy úgy nézzen ki, mint Kim Kardashian. Azóta megbánta a dolgot. TrendOrigoTeste helyett az arca volt "pucér" - Smink nélkül pózolt Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20161002-smink-nelkul-jelent-meg-a-nyilvanossag-elott-kim-kardashian.htmlKim Kardashian általában félcentis vakolattal pózol a vörös szőnyegen, most azonban úgy döntött, meztelenkedés helyett csak az arca lesz "pucér". TrendOrigoBugyi nélkül, átlátszó ruhában jelent meg Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20160930-nagyon-sokat-villantott-kim-kardashian-a-parizsi-divatheten.htmlKim Kardashian szerint a párizsi divathét csakis róla szól, és milyen igaza van: olyan ruhába bújt a Balmain-bemutatóra, amilyet rajta kívül senki más nem merne bevállalni. TrendOrigoŐrület a köbön! Kim Kardashian óránként 125 szelfit lőhttp://www.life.hu/trend/20160915-kim-kardashian-naponta-1500-szelfit-keszit-ami-orankent-125-orulet-a-kobon.htmlAzt hittük, hogy Kim Kardashianról már semmi meglepő nem fog kiderülni, de tévedtünk! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.