Bárkivé képes átváltoztatni magát a sminkmester: Fotók!

sminkmester Jack Sparrow galéria Meryl Streep Erzsébet királyné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívesen kipróbálnád, hogy milyen érzés Erzsébet királynőnak, Jack Sparownak vagy Meryl Streepnek lenni? Ennek a sminkmesternek sikerült.

Lucia Pittalis már komoly rajongótáborral rendelkezik, több tízezren követik a munkásságát, ami nem csoda, hiszen elképesztő amit magával művel.

A sminkmester gyakorlatilag bárki bőrébe képes belebújni, ráadásul megdöbbentő hitelességgel. A fotóit először nézegetve az ember még azon is elgondolkodik, hogy a smink alatt lakozó személy vajon eredetileg férfi-e vagy nő?

A művésznő ugyanolyan hihetően mutatja be Meryl Streep-et, mint Drakulát, ami jóval több, mint nagy teljesítmény.

Az is hihetetlen, hogy bizonyos szerepekbe bújva a sminkmester mimikája, mozgása is megváltozik, tökéletesen alakítva az adott szereplőt, akit éppen magára festett.

Nemi aktus a festővásznon - Fotók! (18+)

Tina Maria Elena dán származású festő, aki sajátos technikával és színvilággal festette meg a szexuális együttlétek különböző pillanatait. Akril és akvarellfestékek segítségével, meleg színekkel festette meg a férfiakat és nőket, akik önfeledten adják át magukat a testi élvezet gyönyöreinek: Fotók!

/1703/B_rki2017330151654

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.