Sarka Kata dekoltázs csúszda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy látszik, Sarka Kata nem szomorkodik túlságosan, hogy Hajú Péter nem jelent meg a bíróságon, hogy végre lezárják a házasságukat. Egy szállodából jelentkezett be remek hangulatban, ahol a barátaival és a gyerekeivel tölti az ünnepet.

Kata egy osztrák szálloda egyik legnagyobb csúszdáján csúszott le a barátnőjével és annak lányával, amit élőben közvetített a Facebookon. Biztosak vagyunk azonban abban, hogy kevesen figyeltek Kata beszámolójára, volt ugyanis valami, ami elvonta a rajongók figyelmét: perceken keresztül figyelhették Hajdúné tengermély dekoltázsát. A csúszdázás után majdnem félre is csúszott a fürdőruha, Katának diszkréten meg is kellett igazítania.

Tavaszi bőrápolási tippek nőknek és férfiaknakhttp://www.life.hu/trend/20170412-tavaszi-borapolasi-tippek-noknek-es-ferfiaknak-egyarant.htmlAz évszakváltás automatikus velejárója a megújulás. Nemcsak a természet, mi magunk is, és bőrünk is megújul. Larion Oscar most elmondja, mire van szüksége a bőrödnek tavasszal! Trend--Méregdrága fotók készültek Vajna Tímeárólhttp://www.life.hu/trend/20170414-meregdraga-fotok-keszultek-vajna-timearol-egy-kepugynoksegnek.htmlAz egyik legnagyobb képügynökség fotózta Vajna Tímeát, aki megosztotta ezeket az Instagramján is. TrendOrigoMeghökkentően barna lett Európa legnagyobb mellű nője Martina Bighttp://www.life.hu/trend/20170414-barna-lett-europa-legnagyobb-mellu-noje-martina-big.htmlA német glammodell Martina Big azt állítja, neki vannak a legnagyobb mellei Európában, amit természetesen a plasztikai sebészeknek köszönhet. Ha ez nem lenne elég megdöbbentő, akkor a legutóbbi barnító kezelésének az eredménye mindenképpen az. Valami itt nagyon el lett rontva. Trend--Yazemeenah Rossi, a 61 éves modell nagyon dögös - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170413-yazemeenah-rossi-a-61-eves-modell-nagyon-dogos.htmlElképesztő formában van Yazemeenah Rossi, pedig már 61 éves. A fiatalokat is megszégyeníti a testalkata, nem csoda, hogy ebben a korban is foglalkoztatott modell. TrendOrigoKároly herceg Vilmosról és Katalinról vallotthttp://www.life.hu/trend/20170413-karoly-herceg-szerint-izlestelen-volt-katalin-es-vilmos.htmlKároly herceg életrajzi könyve sok érdekes és meghökkentő információt is tartalmaz, amit eddig senkinek sem mondott el. Ezúttal fiáról, Vilmosról és annak feleségéről, Katalinról derültek ki érdekes részletek.... Trend--A vegyszermentes bőrápolás és magyar képviselőik - Élj természetesen!http://www.life.hu/trend/20170407-szepsegapolasi-termekek-amiket-ki-kell-probalnod-iden-tavasszal.htmlA természetes szappanok, a natúrkozmetikumok, a színezékmentes testápolók világában, ahol ismeretlenek a szintetikus, állatokon tesztelt alapanyagok, viszont fontosak a környezettudatos tényezők, és az ökológiai lábnyomodat is csökkentheted, nos ebben a világban is nyüzsgő élet van. Mutatjuk is a kedvenc márkáinkat, amelyeket neked is feltétlenül ki kell próbálnod! Trend--






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.