Demi Moore és Courtney Cox teljesen egyformák: Fotó!

fotó hasonlóság Demi Moore Courtney Cox
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, de ezeken a képeken a két híres színésznő teljesen egyforma. Olyan, mintha testvérek lennének. 

Eddig is tudtuk, hogy a két hollywoodi sztár megszólalásig hasonlít egymásra, de ez most még a szokásosnál is szembetűnőbb volt. Jennifer Meyer ékszertervező 40.születésnapjára volt hivatalos Demi Moore és Courtney Cox és az ott készült fotókon mindenki teljesen ledöbbent.

A nagy eseményen nem csak ők voltak híres sztárvendégek, hanem például Jennifer Aniston és a férje, Justin Theroux is. Demi és Courtney nem titkoltan jó kapcsolatot ápolnak egymással, nyilvános eseményeken sem tagadják, hogy barátok. Így történt ez most is.

Egy 2008-as fotó a két szépségről, akik már akkor is jó barátok voltak Forrás: Abaca/Abaca/Baxter

Lehet, hogy a jó viszony egyik oka az, hogy akárhányszor egymásra néznek mindig önmagukat látják? A két hírességről készült friss fotókat itt tudod megtekinteni.

Megdöbbentő sorozat hírességekről és hasonmásaikról

A világon mindenkinek van egy hasonmása, ahogy az egyszerű embereknek, úgy a hírességeknek is. Sorozatukban bemutatjuk, kik hasonlítanak a leginkább az ismert sztárokra! Vigyázat, tényleg megdöbbentő!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.