Gáspár Evelin fűzőben szelfizett - Fotó!

Forrás: Instagram/Gáspár Evelin -
fűző szelfi Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin elképesztő átalakuláson ment keresztül, ennek eredményét már többször láthattuk. Ezúttal fűzőbe bújtatta a derekát, úgy mutatta meg rajongóinak, milyen csinos.

Gáspár Evelin a kitartásának köszönheti, hogy az egykor dundi kislányból vékony nő lett. Sokat edzett azért, hogy elérje a kívánt alakot, nem csoda, ha szereti megmutatni, meddig jutott. Már többször is láthattuk, milyen nádszálvékony lett, ezúttal egy fűzőben bizonyítja, hogy karcsú.

Gáspár Evelin korábban fürdőruhában is megmutatta magát Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

Az Instagram-oldalán tette közzé a szelfit Evelin, aminek a rajongói nagyon örültek. Egy sem volt köztük, aki ne dicsérte volna, egybehangzó véleményük szerint példás Evelin kitartása, és egyszerűen gyönyörű lett. Persze Gáspár Győzi lánya is nagyon büszke arra, amit elért, és megmutatja másoknak is, hogy ők is képesek rá!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.