Elképesztő alakot villantott Gáspár Evelin, nádszálvékony a dereka - FOTÓ

Gáspár Evelin fogyókúra edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin már jó ideje edz, és ennek meg is van az eredménye – Győzike nagyobbik lánya egyre vékonyabb.

Ritkán láthatunk egész alakos fotót Gáspár Evelinről. Általában olyan szelfiket lő, amiken csak az arca látszik, a legtöbb egész alakos képen pedig eltakarja alakját a fodros, bő estélyi. Már korábban is látszott, hogy Evelin jó pár kilótól megszabadult, de azt nem gondoltuk, hogy ilyen szép eredményeket ért el. Most sem ő mutatta meg egyre izmosabb és vékonyabb testét, hanem az edzője, Kocsis Alexandra.

"Evelinnel már több hónapja »dolgozunk« együtt. Imádom, hogy ennyire kitartó, élete legjobb formájában lesz! Nagyon büszke vagyok rá!" – írta a képhez a személyi edző.

40 kiló fogyás után csak 7 kiló választja el az álomsúlyától Katáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170306-sikertortenet-szabo-kata-kozel-40-kilot-fogyott-eletmodvaltassal.htmlMég nincs három éve, hogy elkötelezte magát az életmódváltás mellett Szabó Kata. Miután felhagyott az őrült diétákkal, amelyek több bajt okoztak, mint jót, a tudatos táplálkozás és a rendszeres edzés híve lett. Ezzel közel 40 kilót adott le. Most az utolsó 7 kilóért küzd, amit a júniusi esküvőjéig szeretne leadni. Ez Zsír!--Krisztián nem szeretné, hogy Mici lefogyjonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170307-vv-mici-fogyokurazik-de-krisztian-ennek-nem-orul.htmlVV Mici úgy ítélte meg, hogy a magasságához képest van rajta némi súlyfelesleg, így komoly diétába kezdett. De Krisztián ezzel egyáltalán nem ért egyet. Ez Zsír!OrigoÍgy idd egészségesen a kávédathttp://www.life.hu/ez-zsir/20170303-igy-idd-egeszsegesen-a-kavedat-tippek.htmlMindannyiunk kedvenc reggeli itala nagyon is egészséges, csak néhány alapszabályt kell betartani, hogy mindennap élvezhessük áldásos hatásait. Ez Zsír!OrigoÍgy fest egy középkorú nő természetes teste - Se plasztika, se retushttp://www.life.hu/ez-zsir/20170305-igy-fest-egy-kozepkoru-no-termeszetes-teste-andri-screiber-fotoi.htmlKülönleges fotósorozatot készített saját öregedéséről Andi Schreiber. Ez Zsír!--Szinetár Dóra: "Nincs olyan vágyam, hogy én legyek a legszexibb nő "http://www.life.hu/ez-zsir/20170305-szinetar-dora-egeszseges-eletmodrol-beszel.htmlSzínészetről, magánéletről, szépségről adott interjút Szinetár Dóra. A színésznő a 40-en túl is remekül érzi magát a bőrében, és azt is elárulta, mit tesz meg azért, hogy ez még hosszú ideig így is legyen. Ez Zsír!OrigoKét kép, egy nő, alig 1 kiló különbség: szinte hihetetlenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170304-a-kilok-szama-nem-minden.htmlFontos dologra hívja fel a figyelmet Adrienne Osuna. Állítja, a kiló csak egy szám, van, ami sokkal többet számít. Ez Zsír!Origo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.