fashion week haj sokkoló furcsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felsorolásunkban bemutatjuk a legdurvább hajkreációkat, melyeket alkotóik és viselőik is halálosan komolyan gondolnak. Lássuk hát, hogy jutunk el a színváltó hajfestéktől a felcsatolható férfikontyig. Jöjjenek a legsokkolóbb frizuratrendek!

Színváltó hajfesték

Hihetetlen, de feltalálták a világ első színváltó hajfestékét. Képzeld el, hogy a hajszíned az utcán még kék, de a szobában mondjuk szőke, vagy azt, hogy a fekete hajad a vörös árnyalataiban pompázik, amikor elpirulsz. Ez ma már nemcsak egy furcsa, a jövőről készült filmben fordulhat elő, hanem a valóságban is. Lauren Bowker cége, az Unseen ugyanis feltalálta a világ első színváltó hajfestékét. Az új terméket FIRE névre keresztelték, és már be is mutatták a London Fashion Weeken. A hajfestéket úgy tervezték meg, hogy az reagáljon a környezetére, főként a hőre.

Hajtetoválás

Az ideiglenes arany és ezüst színben csillogó felragasztható tetoválások néhány éve jöttek divatba, és itthon is nagy keletjük volt. Hazánkban kevésbé vált ismertté a hasonló elven működő, ámde hajra applikálható tetoválás, aminek a tartóssága hagy némi kívánnivalót maga után: szerintünk egy átbulizott éjszakát sem él meg, egyébként különleges és jól mutat.

Az ideiglenes arany és ezüst színben csillogó, felragasztható tetoválások néhány éve jöttek divatba Forrás: giphy.com

Nutella-haj

Huda Kattant egy igen merész blogger csajszi, aki nem fél bevállalni különféle módszereket. Legutóbb egy szépségszalonban járt Dubajban, ahol egy fodrász úgy döntött, Nutellával próbálja meg befesteni a vendége szőke tincseit. Az extrém hajfestés azonnal az Instán landolt. A felvételen részletesen látható az egész folyamat, az eredmény pedig egy menő világosbarna hajkorona. A kommentelőktől persze kapott hideget, meleget is a furcsa megoldásért.

7 módszer, amitől gyorsabban fog nőni a hajad

Neked is elképesztően lassan nő a hajad, pedig hatalmas hajkoronát szeretnél? Íme, 7 tipp, amivel felgyorsíthatod a folyamatokat!

Unikornishaj

Az unikornisláz elképesztő méreteket ölt. Ma már lazán átalakulhatunk kedvenc mesebeli állatunkká, kezdve ezt hajkoronánk befestésével. A pasztell rózsaszín haj most önmagában is nagyon menő, de ha még egy kis lilával, zölddel, kékkel kevered, lazán unikornis lehet belőled. A Lime Crime nevű cég unikornisfestékeit az egész világon imádják. Nem is csoda, hiszen 3 évig fejlesztették, hogy tökéletes árnyalatokat hozzanak létre, és mindezt úgy, hogy a hajfesték kopásával is jól nézzünk ki. A cég még arra is figyelt, hogy vegánok is használhassák a festékeket.

A Lime Crime nevű cég unikornisfestékeit az egész világon imádják Forrás: limecrime.com

Csillámlenövés

Téged is zavar, hogy túl gyorsan lenő a hajfestésed? Ne parázz, csak szórd be vastagon csillámporral! Az Instagramon terjedt el ez az őrület is, aminek a lényege, hogy a lenőtt hajjal ne forduljunk egyből fodrászhoz, hanem csak csillámporozzuk be jó vastagon a lenőtt részt, és máris meg van oldva a dolog. Egy szilveszteri buliban egyébként szuperül működhet az új trend, a hétköznapokban nem valami praktikus mindent összecsillámozni.

Az Instagramon terjedt el az az őrület, hogy a lenövést ne fessük be újra azonnal, csak csillámporozzuk be jó vastagon a lenőtt részt Forrás: Instagram/thefoxandthehair, ayjaded

Másfél évig nem mosott hajat! Ez lett az eredménye

Egy amerikai újságírónő vallott arról, miért állt le a samponnal és egyéb hajápoló termékekkel, és mi történt a hajával másfél évvel az után, hogy utoljára megmosta a haját. Olvasd el a Life.hu cikkét!

A felcsatolható férfikonty

Korábban mi is lelkesen adtunk hírt a már mémmé váló man bun, vagyis férfikonty őrületről, de azt azért álmainkban sem gondoltuk volna, hogy hova gyűrűzik az új trend. Szomorúan láttuk ugyanis, hogy az interneten már könnyűszerrel beszerezhető 10 dolláros összegért a felcsíptethető, így bármikor leszerelhető férfikonty. Drága férfiak, legyetek jók hozzánk, és kerüljétek el messzire a műhajkontyot!

Az új férfihajtrend odáig fajult, hogy az interneten már könnyűszerrel beszerezhető a felcsíptethető, így bármikor leszerelhető férfikonty Forrás: groupon.com

A batikolt hajfestés

Az ötlet kitalálója egy hollywoodi mesterfodrász, Tanya Ramirez. A módszer alapja egy japán festési technika, mellyel különleges tincseket lehet varázsolni. A fiatal fodrász először halványkékre festi a hajat, majd egy fagylaltpálcikát sötétkékre fest, amellyel a maradék tincseket színezi be. A végeredmény teljesen úgy néz ki, mint egy koptatott farmer. A batikolt frizurát már most imádják az Instagramon, így biztosan nemsokára felbukkan a hazai utcákon is.

A batikolt frizurát már most imádják az Instagramon, így biztosan nemsokára felbukkan a hazai utcákon is Forrás: Instagram/untamedinstinct

Főbűnök a hajad ellen! Ezeket soha ne kövesd el!

Ha azt hiszed, hogy a töredezett, száraz vagy szalmaszerű hajtextúra egyik napról a másikra alakul ki, akkor nagyot tévedsz. Ezek a mindennapi döntések következményei, amelyek egyáltalán nem olyan ártalmatlanok, mint gondolnád. Te mennyi bűnt követsz el a hajad ellen?
Közönséges ruhákból nem volt hiány - Trendjelentés az MTV Movie Awardsrólhttp://www.life.hu/trend/20170508-trendjelentes-az-mtv-movie-awardsrol.htmlVasárnap este tartották az MTV Movie & TV Awards díjátadó gálát. Habár az igazán nagy nevek közül kevesen jelentek meg, sokkoló ruhákból ezúttal sem volt hiány. TrendOrigoMenyasszonyi ruhák 30 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20170427-menyasszonyi-ruhak-harmincezer-forint-alatt.htmlAhány esküvő, annyiféle költségvetés áll rendelkezésére a házasulandó párnak, így teljesen természetes, hogy valaki akár százezreket is költhet a menyasszonyi ruhára, mások pedig tízezreket. Egyértelműen az utóbbi a nehezebb eset, de valójában ekkor sem kell kétségbeesni, és máris a legrosszabb minőségű esküvői ruhát megrendelni az Aliról. Mi inkább a következőket ajánljuk! Trend--30 éves lett a világ első számú divatbloggere! Hazai pályatársával, Festyvel beszélgettünkhttp://www.life.hu/trend/20170426-30-eves-lett-a-vilag-elso-szamu-divatbloggere-chiara-ferragni-hazai-palyatarsaval-festyvel.htmlMa ünnepli 30. születésnapját Chiara Ferragni, az olasz lány, aki nyolc évvel ezelőtt elindította divatblogját, és meghódította vele a világot. Hazai pályatársa, Festy vele egy időben, 2009-ben kezdte a blogolást, amikor az emberek többségének még fogalma sem volt arról, hogy egyáltalán mit jelent ez a szó: blog. Nagyot változott azóta a világ, a blogolásból nemcsak hogy meg lehet élni, de saját kollekciót is lehet csinálni, és még a Vogue címlapjára is fel lehet kerülni, legalábbis Chiara példája ezt mutatja. De mi lehet a célja a leghíresebb magyar divatbloggernek? A Festy in Style bloggerével beszélgettünk! Trend--Audrey Hepburn 7 mondata a szépségrőlhttp://www.life.hu/trend/20170426-audrey-hepburn-7-idezete-a-szepsegrol.htmlA bájos színésznő ma ünnepelné 98. születésnapját. Audrey Hepburn életét sokan tündérmesének gondolták, de a filmbéli csillogás a mindennapjaiban nem volt általános. Ennek ellenére Audrey a kikezdhetetlen stílusérzék, de a belső szépség és a segítőkészség megtestesítője is, így megfontolandóak a szavai. TrendOrigoA hónap színe: az orgonalilahttp://www.life.hu/trend/20170426-a-honap-szine-az-orgonalila.htmlA tavasz utolsó hónapjában köszöntjük az orgonát, amit nemcsak anyák napi virágként imádunk, hanem inspirációs forrásként is. A többféle lila színben pompázó virág ihlette ezúttal a hónap színét. Trend--Kicsi, nagy, pakolós? Táskák a tavaszi-nyári szezonrahttp://www.life.hu/trend/20170426-taskak-a-tavaszi-nyari-szezonra.htmlMilyen színű és formájú táskákat érdemes beszerezni a tavaszi-nyári szezonra? Mutatunk néhány szuper darabot, amelyek között bátran válogathatsz! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.