Így néz ki Bódi Sylvi smink nélkül - Fotó!

Forrás: Saghyfoto -
Bódi Sylvi smink nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi nem fél megmutatni az igazi arcát, ezért posztolt egy smink nélküli fotót. Így néz ki a modell mindenféle cicoma nélkül!

Bódi Sylvi megmutatta, hogy az Exek az Édenben felvételei során milyen munkát végzett a háttérben. Elárulta, hogy a szörfözés után minden nap megnézett egy összefoglalót a villában történt eseményekről, hogy mindig képben legyen. Ezt egy fotóval illusztrálta a modell, így nemcsak az derült ki, mivel töltötte az estéit, hanem az is, hogy néz ki smink nélkül.

Bódi Sylvi megmutatta magát smink nélkül Forrás: Saghyfoto

Egy egész napos fürdőzés után nyilván nem sminkben ült a számítógépe mellé, de Bódi Sylvi - aki elárulta miből finanszírozza utazásait - nem félt megmutatni igazi arcát. Mindenféle cicoma nélkül "állt" a rajongói elé, akik persze nagyon is értékelték Sylvi fotóját, hiszen a kulisszák mögé is bepillanthattak, és láthatták a modell igazi arcát!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.